Gracie, zamierzacie?
lista tematów
Red Dead Redemption II strona 1 z 2
Ja już gram. Najpierw dwie godziny instalowania na dysk. Na ten czas, nie będę oceniał, bo dopiero kilka misji za mną. Mam nadzieję że nie jest to napompowany balon jak The Crew 2 albo Far Cry 5 z wieloma bugami. Ogólnie akcja dopiero się rozkręca, chociaż sterowanie bohaterem np w bijatykach mogłoby być lepsze. Sam zobaczysz.
Co ty gadasz aż tak długo, masakra. Może to zależy od konsoli, ja posiadam slim i ogólnie długo gry tam na niej się instalują.
Racja dopiero gierka zaczyna się rozkręcać.
Mruczyslaw: Ogólnie akcja dopiero się rozkręca, chociaż sterowanie bohaterem np w bijatykach mogłoby być lepsze. Sam zobaczysz.
Dam znać również co do poruszania postacią może mi akurat to spasuje. Raczej w sobotę po nią pojadę, bo od jutra na popołudnie to pracy a rano nie będzie mi się chciało jechać.
HardStyle
O to już wszystko wyjaśnia czemu taka długa i mozolna instalacja. Na dwóch płytach mówisz no no pewnie będzie długa gra lub graficznie wymagania są duże i wszystko nie weszło na jedną płytę.
Mruczyslaw: Pamiętam jak na Ps3 wbijałem z aktualizacją do GTA 5 online było to dobrych pare godzin i jak na złość przed końcem urwało mi się połączenie z netem.
To musiał być pech, mnie by normalnie ka wzięła i neta przez okno wyrzucił.
Osobiście nigdy tej konsoli nie zakupiłem i nie wiem dlaczego, wszystkie miałem od Nintendo Gamecube do PS4 nie będę również wspominał dyskietkowych platform. Na Nintendo Gamecube zagrałem chyba najładniejszą Gierkę jaka mogła powstać jest to " The Legend of Zelda: The Wind Waker" Grałem rożne na Xbox/PS2/Itp: i zaden tytuł mnie nie zaskoczyło jak Zelda, może ty tytułem okaże się "Red Dead Redemption II" oby tak było.
HardStyle
Już nie oglądam, oglądałem tylko przed premierowe filmiki. .
Mruczyslaw: , dla mnie i tak najlepszą grą z otwartym światem jest jak na razie Wiedźmin 3 i dodatek "Krew i wino."
Nie wiem czemu ale nie lubię tej Seri :) tak świat tam jest bardzo otwarty to racja. Ale wydaje mi się że Zelda na Switch jest porównywalna do Wiedźmi mam switch i grałem Zeldę i mogę śmiało powiedzieć że tam świat otwarty jest o połowie większy niż u Wiedźmina, brat grywał Wiedźmina to oglądałem.
HardStyle