CZEKAM NA MANIAKOW.CZKI
PS4 KONSOLE strona 3 z 4
Elegancko a ja jutro jade na wesele i bede wracal w niedziele pewnie wróce zaje..y jeszcze hehehe a grales kiedys w tekkena przez neta?
Powiem ci tak jak gracz graczowi jesli bys zaczol grac w tekkena przez neta to bys sie ostro podszkolil i bys sam stworzyl swoj system walki poniewaz jak grasz z kolegami czy z komputerem to jest tak ze znasz i wiesz jak oni graja i w jaki sposób mozesz ich pokonac a przez neta jest inaczej za kazdym razem spotykasz multum graczy gdzie kazdy ma inny system walki i wtedy uczysz sie jak grac a jednoczesnie jak sie uczysz wzrastaja twoje umiejetnosci i to ostro w gure ;)
Powiem ci ze ja wiem ze jestem dobry bo gram cale zycie w tekkena ale jak grasz przez neta wszystko sie zmienia raz gralem z takim kozakiem ze tak mi doje.. ze prawie bylo 3 perfekty sa gracze gdzie mozna sie bardzo duzo nauczyc ;) jesli zagrasz to na pewno pójdziesz ostro w gure z umiejetnosciami ;)
Moj system walki okazal sie dobry bo mam 4 miejsce na swiecie w mojej postaci mozliwe ze to sie zmienilo bo troche niegralem a moj wynik to 7843 w 1413 przegranych
Powiem ci ze z samego poczatku dostawalem baty spore bo niewiedzialem co jest co ale kiedy zalapalem to zaczolem pykac ostro i tak zdobylem poziom LEGEND nawet na youtube jestem he