Cześć.
Widziałem, że był już tutaj podobny temat no właśnie podobny bo nie do końca o to w nim chodziło.
Otóż siedziałem sobie wczoraj na YouTube i w momencie zawiesiła mi się przeglądarka (najnowsza Mozilla Firefox), wyskoczył komunikat iż właśnie wtyczka Adobe Flash uległa awarii, myślę sobie nic nowego bo już parę razy tak było. Zainstalowałem więc najnowszą 14'tkę. Program prosił o ponowne uruchomienie sprzętu (laptop Samsung 355V5C), uczyniłem to a z racji tego, że było już późno to po chwili znowu go wyłączyłem.
Dziś od samego rana mam problemy z komputerem.
Nie mogę oglądać żadnych filmów na Youtube, nie mogę wchodzić w mapy googl'a, nie mogę w nic grać czy też mieć więcej zakładek otwartych niż 3 bo się przeglądarka zacina i po chwili wyłącza. Tak samo dzieje się podczas odświeżania PPM na pulpicie, ekran na chwilę znika i pojawia się nagle z czarnego tła.
Siedząc też na Facebook'u wyskakuje mi komunikat czy ma zatrzymać wyświetlanie czy kontynuować co i tak po chwili skutkuje tym, że się wyłącza przeglądarka.
Oczywiście komputer skanowałem i czyściłem, wykryło parę insektów i niby usunęło ale błąd nie znika. Zrezygnowałem więc z najnowszej wersji AFP i zainstalowałem 13'tkę ale i tak większość stron nie chce się otwierać lub wyświetlać filmów.. Wtyczki itp. mam nowe już sam nie wiem co się stało.. :/
lista tematów