Mam pytanie co do jego ładowania, dostałam piękną ładowareczkę i powiedziano mi, że kiedy lampka na niej z czerwonego zmieni się na zielony, to bd oznaczać, że bateryjka się naładowała, no i super, proste jak budowa cepa. Tylko, że u mnie ta ładowarka, zmienia sb kolory, lampka albo mryga, albo zmienia kolor wraz z położeniem baterii. Ile taki fajek powinien się ładować?
lista tematów
Papieros elektroniczny
u mnie to bardziej uzależnienie od dymu, niż nikotyny.. Teraz mam zerówki, a na pewno mniej to truje niż normalne fajki i taniej wychodzi, bo przede wszystkim nie rozdaje 3/4 paczki
Lampeczka mryga bo nie ma dobrego styku pomiędzy ładowarką a baterią, co do długości ładowania moje ładują się coś około 2 godzin
Katherine1815: lampka na niej z czerwonego zmieni się na zielony, to bd oznaczać, że bateryjka się naładowała, no i super, proste jak budowa cepa. Tylko, że u mnie ta ładowarka, zmienia sb kolory, lampka albo mryga, albo zmienia kolor wraz z położeniem baterii. Ile taki fajek powinien się ładować?
widocznie może nie dokręciłaś ładowarki do końca na gwint baterii. na mojej też mryga delikatnie takie przeskoki widać ale w niczym mi to nie przeszkadza, u kolegi tak samo. odnośnie czasu ładowania to zależy jaką masz pojemność baterii czy tam może nawet firmy. ja jedną baterię volisza ładują np 2 godziny, a drugą provog a np już 3. kiedy świeci już tylko na zielono to wiadome że naładowana do pełna :D