luk1722
luk1722
  19 października 2013 (pierwszy post)

witam jestem lajkiem w tej dziedzinie chcialbym kupic tablet ktory bedzie mi sluzyl wylacznie do internetu głownie w podrózy internet mobilny jednakze nie chcial bym miec podlaczonego modemu kablem wiem ze sa tablety z wejsciem na karte sim ktora wklada sie w tablet bez koniecznosci dodatkowego modemu jesli cos nie jasno sie wyrazilem to prosze o sprostowani ei podpowiedzi jaki model ewentualnie link dodam ze nie chcem wydawac kosmicznej kwoty

musiszmnieniemiec
musiszmnieniemiec
  20 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kosmicznej kwoty

to raczej nic porządnego nie kupisz
LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  20 października 2013

A jaka firma robi dobre tablety takie z 10calowym ekranem?
cos polecacie? jakis model?

musiszmnieniemiec
musiszmnieniemiec
  21 października 2013

żadna firma po prostu musisz mieć te szczęście w dniu zakupu i porostu trafić na tego jedynego wyjątkowego tanizny nie polecam jedynie to w jakimś dobrym markowym sklepie kupić nie sugerować się promocyjną ceną czy obniżoną

GRADEK83
GRADEK83
  21 października 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
ASUS Fonepad Lub ASUS Transformer Pad TF300TG
CheQoladowy
CheQoladowy
  23 października 2013

W realu od czasu do czasu można GoCleverki/Apollo kupić za max 300 zł nówki. Ostatnio byłem i nawet miałem wziąć ale fundusze miałem tylko na telefon

musiszmnieniemiec
musiszmnieniemiec
  25 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W realu od czasu do czasu można GoCleverki/Apollo kupić za max 300 zł nówki

Takich to sie chyba nie opyla kupować bo mają wady np.oprogramowanie im sie wali , sypie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.