Czesc kupilem dzisiaj GTA V, i chcialbym was spytac o wasze opinie, jak dla mnie gra stulecia :)
GTA V - opinie strona 1 z 2
REWELACJIA ! osobiscie uwazam ze tylko czubek stwierdzi ze gra jest do bani :) grafika extra. Gra jest tak rozbudowana ze tygodnia braknie na odkrycie i zapoznanie sie ze wszystkim :) Zawaliłam nocke i dzien w pracy ale było warto :P
z relacji kolegów z pracy wiem, że gra zacna :) sam się dopiero o tym przekonam w najbliższy weekend bo z natłoku roboty brak czasu na ostre granie :P
oglądałem kilka gameplayów na YT no i w sumie taka sobie, nie grałem natomiast w ,,piątkę'' bo nie mam takiej możliwości
mały kilkugodzinny maraton weekendowy z gta v zaliczony, gra warta zakupu, fabuła rewelacyjna, rozwałka na mieście jeszcze lepsza niż w poprzedniej części a główni bohaterowie to niezłe asy, zwłaszcza Trevor ;)
No GTA V to przebój ale boli mnie fizyka jazdy i zniszczeń pojazdów ... w GTA IV wszystko ładnie to grało , przy szybkiej prędkości z samochodu zostawała miazga, natomiast w GTA V, z tego co widziałem to jest jedna wielka lipa . ; / chodź nie grałem ale patrząc na wszelakie gameplaye to nie za fajnie to wygląda. Ale tak czy siak , jak zwykle ekstra gra :)