Kari05
Kari05
  30 sierpnia 2013 (pierwszy post)

Hej. Zauważyłam, że we współczesnym świecie powstają co raz to nowsze portale społecznościowe, co raz to nowe komunikatory ale zaintrygowało mnie jedno. Ludzie co raz częściej i chętniej stają się blogerami. Zakładają własne internetowe blogi , piszą wiele różnych rzeczy ,dodają zdjęcia itd. Przez miniony rok prowadziłam 3 blogi a teraz założyłam kolejny. Cieszę się , że jestem blogerką. Mój pierwszy blog cieszył się nie małym powodzeniem i był ceniony wśród całej reszty jednak z pewnej przyczyny prywatnej musiałam go usunąć. Smutne. Każdy bloger założył tę swoją " internetową kartkę" z różnych powodów, każdy pisze inaczej , inaczej traktuje swojego bloga każdy bloger chce coś komuś przekazać i liczy na stały czytelników. Internauci zakładają blogi z wielu rozmaitych powodów. Moim powodem założenia tego bloga jest to , że przerasta mnie to życie i mam nadzieję, że ten blog pomoże mi się ustabilizować psychicznie, fizycznie, emocjonalnie i uczuciowo. Ciekawa jestem ile jest wśród naszej fotkowej społeczności jest blogerów. Było by mi niezmiernie miło gdybyście się się ujawnili pod postami poniżej :) a może podzielili linkami waszych blogów. Tutaj jest link do mojego szczerze zapraszam----->www.depresja.e-blogi.pl/

musiszmnieniemiec
musiszmnieniemiec
  30 sierpnia 2013

o by cię t6e myślenie nie v zgubiło

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.