Hej. Zauważyłam, że we współczesnym świecie powstają co raz to nowsze portale społecznościowe, co raz to nowe komunikatory ale zaintrygowało mnie jedno. Ludzie co raz częściej i chętniej stają się blogerami. Zakładają własne internetowe blogi , piszą wiele różnych rzeczy ,dodają zdjęcia itd. Przez miniony rok prowadziłam 3 blogi a teraz założyłam kolejny. Cieszę się , że jestem blogerką. Mój pierwszy blog cieszył się nie małym powodzeniem i był ceniony wśród całej reszty jednak z pewnej przyczyny prywatnej musiałam go usunąć. Smutne. Każdy bloger założył tę swoją " internetową kartkę" z różnych powodów, każdy pisze inaczej , inaczej traktuje swojego bloga każdy bloger chce coś komuś przekazać i liczy na stały czytelników. Internauci zakładają blogi z wielu rozmaitych powodów. Moim powodem założenia tego bloga jest to , że przerasta mnie to życie i mam nadzieję, że ten blog pomoże mi się ustabilizować psychicznie, fizycznie, emocjonalnie i uczuciowo. Ciekawa jestem ile jest wśród naszej fotkowej społeczności jest blogerów. Było by mi niezmiernie miło gdybyście się się ujawnili pod postami poniżej :) a może podzielili linkami waszych blogów. Tutaj jest link do mojego szczerze zapraszam----->www.depresja.e-blogi.pl/
lista tematów