Witam robaczki :D
Jak już wiecie mamy nowe allegro a przynajmniej na takie wygląda.
Jak wam się podobają zmiany ? na + czy raczej starsza wersja była lepsza?
Ja wole się nie wypowiadać bo pewne sprawy wolę przemilczeć
Nowe Allegro strona 1 z 2
Zdecydowanie wolałam stare allegro. Ciągle je "ulepszają" i dla mnie wciąż na minus :) Po prostu jest teraz mniej "poręczne" ;)
przy każdej zmianie na takim portalu jak Allegro, Facebook czy nawet Fotka, znajdą się hejterzy, którzy będą się zrzeszać na fanpejdżach i domagać przywrócenia tego co było... Prawda jest jednak taka, że właściciele serwisu mają ich w dupie bo i tak będą korzystać z ich strony, a że 0,01% odejdzie? na ich miejsce przyjdą następni. A ci, którzy teraz marudzą po prostu się przyzwyczają.
Mi się nowe Allegro podoba.
nie podoba mi sie bo strony teraz dluzej mi wchodza
poza tym teraz wszystko we flashu i jak ktos ma starego kompa to zamula jak cholera
Całkowicie się zgadzam. Nowy wygląd jest bardziej nowoczesny, wcale nie jest tak nieintuicyjny jak ludzie mówią. Nie wiem, albo ja posiadam jakieś niesamowite zdolności, albo po prostu większość użytkowników widzi coś nowego i się całkowicie na to zamyka. Lubię w tych momentach przytaczać przykład śledzika, który był odpowiednikiem osi czasu z innego portalu, znalazło się wtedy miliony hejterów, którzy próbowali go usunąć za wszelką cenę... Mimo że z osi czasu (funkcjonalności tego drugiego portalu) ci sami użytkownicy korzystali z niebywałym zadowoleniem. (;
to co oni zrobili z ta strona to porazka. chce kliknac na wyszukiwarke a jakies podstrony,podkategorie mi sie wyswietlaja tak samo Fotka kiedys byla super,wszystko bylo na miejscu a teraz to pic na wode