witam .jaka nawigacje wybrać . potrzebuje do drugiego auta nawigacji do 250zł .warto to kupić
http://allegro.pl/nawigacja-gps-5-goclever-navio-505-mapa-pl-prezent-i3068572543.html
mam metlik juz w głowie bo za dużo tego .miał ktos juz ten model . wazne zeby była odblokowana
nawigacja ??? strona 1 z 2
jak chcesz to kup i dolicz do sobie tego koszty wysyłki lepiej jedz do sklepu i tam kup nawigacje oni ci doradzą ok
W jednej specyfikacji na tej aukcji piszą inne parametry sprzętowe nawigacji niż w drugiej. Na przykład:
- Ekran dotykowy 5", podświetlenie LED
a jak przewiniemy:
Ekran: Kolorowy ekran dotykowy 5'' TFT LCD (480 x 272 piksele , 65 536 kolory)
Najlepiej kupić coś na platformie Windows - masz wtedy swobodę wyboru map (;
Tak, widziałem. Ale są pewne nieścisłości co do parametrów technicznych na tej samej aukcji - więc lepiej wziąć raczej od kogoś innego, skoro sam sprzedający nie wie co sprzedaje. (; Ogólnie jak jest nawigacja i jest na windowsie, to raczej nie ma większego znaczenia jaką kupisz, chyba że oczekujesz czegoś takiego jak slot karty sim, wifi i inne takie. (:
raczej ja ja kupiłem i jestem zadowolony mogę ja polecić komuś kto chce kupić do takiej kwoty ....mam tez TomTom Start 60 no ale to juz inna bajka .ale za 200zł goclever 505 jest ok
wifi w nawigacji chyba jest nie potrzebne
No nie jest. (; mój ojciec ma i chyba nigdy się nie przydało. Ale kto wie - może komuś do czegoś to się przydaje. :D
przydaje jak nie ma czym bawić się w domu lub w czasie trasy jak robi pauzę i znajdzie jakiś ruter
ale wiadomo czym więcej bajerów tym droższa i lepsza
A ja ze swojego iPoda zrobilem GPS'a korzystajac z aplikacji tom tom'a no i wczoraj ze swojego S3 rowniez zrobilem nawigacje przy wykorzytaniu G-SAT'a i Tom tom'a :D. Kupilem urzadzenie za 60zl i juz mam nawigacje za freeko :D
No ale my nie zyjemy w 19 wieku tylko w 21 wiec roznica miedzy urzadzeniem tom tom albo innej firmy a iPod touch jest tylko cena. Ja mam nawigacje za 60zl (tyle maximalnie zaplacilem) a Ty chcesz kupic urzedzenie nawigacyjne za ponad 200 zl i wiecej.
Po co przeplacac jak moza uzyc inne metody? wystarczy kreatywnosci i mozna nawet kazdego smartfona wykorzystac jako urzadzenie nawigacyjne.
mam juz jedna nawigacje potrzebowałem drugiej ,wiec sama mysl daje do zrozumienia ze muszę mieć sprzęt tylko do nawigacji