Yo wszystkim.
Zrobiłem ostatnio update Samsunga Galaxy S3 z wersji 4.1.1 ICS do 4.1.2 JB.
Problem jest taki, że po aktualizacji "zepsuł" się mikrofon.
Tzn Gdy wykonuje połączenie to osoba z która się łącze mnie nie słyszy. Jeśli pukne w mikrofon to słychać to pukanie u rozmówcy normalnie. Dyktafon, S voice i reszta aplikacji zbiera dzwięk normalnie.
Miał ktoś kiedyś taki problem ?
Naprawiliście go sami czy serwis ?
Jak przywrócić poprzedni soft nie tracąć gwarancji na tel ( mam go tydzień ) ?
Potrzebuje telefonu , a jadę na urlop i nie mogę go zostawić w serwisie więc tą odpowiedź pomińmy :)
Dzięki
lista tematów
SGS3 Problem po update
Jak coś to do dobrego salonu GSM tam przywrócą ci soft do starej wersji i być może mikrofon będzie działać. Chyba,że telefon został zalany choć to wątpliwa sprawa.
-albo w guglach na forum sgs3 pobierz softa i wgraj go na telefon jesli umiesz
-jak bedziesz w gsm to nie mow nic o mikrofonie,powiedz ,ze chcesz by wgral ci nowy soft oryginalny bo np znudzil sie,potem dopiero sprawdz jak go odbierzesz
Konto usunięte: Jak coś to do dobrego salonu GSM tam przywrócą ci soft do starej wersji i być może mikrofon będzie działać. Chyba,że telefon został zalany choć to wątpliwa sprawa. -albo w guglach na forum sgs3 pobierz softa i wgraj go na telefon jesli umiesz -jak bedziesz w gsm to nie mow nic o mikrofonie,powiedz ,ze chcesz by wgral ci nowy soft oryginalny bo np znudzil sie,potem dopiero sprawdz jak go odbierzesz
bo jak wczesniej dzialal mikrofon to teraz tez musi,byc moze zainstalowales wadliwy soft w komie