lamiluzje89
lamiluzje89
  30 czerwca 2011 (pierwszy post)
Witam serdecznie mam skórzana kurtkę ramoneskę nie jestem metalowcem i nie mam motocylka kupiłem ją bo mi się po prostu podobała. i teraz mam pytanie do was drogie zamierzam kupić sobie arafatkę czy bedzie pasowała do ramoneski?? czy polecacie coś innego?? Jakiś inny fajny dodatek?
Yukiko
Yukiko
  30 czerwca 2011
Cokolwiek, ale proszę nie arafatka.
Szczurrr
Szczurrr
  30 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam serdecznie mam skórzana kurtkę ramoneskę nie jestem metalowcem i nie mam motocylka kupiłem ją bo mi się po prostu podobała. i teraz mam pytanie do was drogie zamierzam kupić sobie arafatkę czy bedzie pasowała do ramoneski?? czy polecacie coś innego?? Jakiś inny fajny dodatek?

Będzie.
Albo jakaś bandama / chusta zawiązana na szyi.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 czerwca 2011
co to jest arafatka?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
miami1
miami1
  30 czerwca 2011
jakby taki szal w kształcie trójkąta bodajże
massacre
massacre
  30 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakby taki szal w kształcie trójkąta bodajże

bandama?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
BeataAnnax
BeataAnnax
  30 czerwca 2011
massacre
massacre:

taka chusta z fredzlami w krate, jaka nosil jaser Arafat czy jak mu tam;) nie znosze ich, kojarza mi sie ze słit gimbuskami:ble: tym bardziej u faceta- jestem na nie.
massacre
massacre
  30 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: taka chusta z fredzlami w krate, jaka nosil jaser Arafat czy jak mu tam;) nie znosze ich, kojarza mi sie ze słit gimbuskami tym bardziej u faceta- jestem na nie.

ke? nie wiem o co chodzi, to znaczy kojarze Arafata, ale z tymi gimbuskami - ja piedole jakas nowa moda w polsce?
massacre
massacre
  30 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam skórzana kurtkę ramoneskę

a wg mnie bedzie pasowac arafatka :ziober2:
Nadiaxx
Nadiaxx
  30 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy bedzie pasowała do ramoneski??

pewnie że tak;D
miami1
miami1
  30 czerwca 2011
hahahahahahahaha ta najlepsza:D
lamiluzje89
lamiluzje89
  30 czerwca 2011
dzięki za wypowiedzi. Pozdrawiam.
boniwinter
boniwinter
  30 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zamierzam kupić sobie arafatkę czy bedzie pasowała do ramoneski??

oczywiscie, ze bedzie pasowala...kupuj smialo

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakiś inny fajny dodatek?

wiesz, generalnie sama kurtka jest juz fajnym zrucajacym sie w oczy zjawiskiem
mozesz ewentualnie zapodac cos na glowe...chusta, skorzana czapka.
Nie mozna przedobrzyc bo bedziesz mygladal nieciekawie
Darunia511
Darunia511
  1 lipca 2011
Nie, tylko nie arafatka..

massacre
massacre: bandama?

*bandana.
massacre
massacre
  1 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: *bandana.

sorry, skopiowalam wczesniej z wypowiedzi, bo ja sie nie znam na tych rzeczach :and:

o stad:
Szczurrr
Szczurrr: Albo jakaś bandama
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.