agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Junio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wiec w sumie jakichs takich kiepskich produktow nie dostalam

tym razem dostalas lepszy box :D
na nuxe i monu bym nie narzekala, ale niestety u mnie tego nie bylo.
Konto usunięte
Konto usunięte: lakiery to wlasnie glowny plus

ja dostalam taki jak Ty z lewej, waniliowy i drugi pistacjowy - sliczna zielen <3 i ta czerwona odzywke do wlosow mam i kredke. reszte mam inna.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
massacre
  14 Junio 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: eszcze wygralam:

Elemis, jedna z moich ulubionych marek d83ddc4d
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
massacre
  15 Junio 2013

dla mlodego
massacre
massacre
  15 Junio 2013
Kiniowska
Kiniowska: Kiniowska

Hej,
kupilas jakis czas temu taki metaliczny lakier. Pokazalabys jak wyglada na paznokciach? Poprosze. :-)
styka51
styka51
  15 Junio 2013
Czarną sukienkę i biały żakiet.
Earth
Earth
  15 Junio 2013
-Czarną prostą spódnicę do kolan.
-Czarne trampki do chadzania po lasach i łąkach.
-Farba do sierści "Wulkaniczna czerwień" ;d
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 516
Kiniowska
  15 Junio 2013
massacre
massacre: Hej, kupilas jakis czas temu taki metaliczny lakier. Pokazalabys jak wyglada na paznokciach? Poprosze. :-)

Pokazałabym. :) Może być dopiero jutro? Miałabym czym zrobić lepsze zdjęcie i malowanie lepiej by mi wyszło, dzisiaj to by nie wyglądało dobrze. Swój kupiłam w promocji w Rossmann'ie, z MissSporty. Regularnie kosztuje 8-9zł, kolor z prawej.
massacre
massacre
  15 Junio 2013
Kiniowska
Kiniowska: Może być dopiero jutro?

no jasne :-) nie spieszy mi sie lol
styka51
styka51
  15 Junio 2013
massacre
massacre: no jasne :-) nie spieszy mi sie lol

Miałam cały folder zdjęci tych lakierów na moich pazurach :zabawa:
BlackTemptress
BlackTemptress
  16 Junio 2013
Takie cudeńka sobie sprawiłam:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 516
Kiniowska
  16 Junio 2013
massacre
massacre: no jasne :-) nie spieszy mi sie lol

http://w.fotka.pl/08092b2ce0.jpg
Wygląda to mniej więcej tak. :) Zdjęcie zrobiłam w słońcu, ładniej się mienił. Dałam 3 warstwy lakieru, wg mnie wystarczająco. Gdyby się uprzeć można by było pomalować jeszcze raz - chociaż nie wydaje mi się, aby to wzmocniło intensywność koloru albo w czymś pomogło (druga warstwa była tak samo intensywna jak trzecia, ale niektóre paznokcie nierówno mi się pomalowały i musiałam dać jeszcze jedną). Jest dość rzadki, ale dobrze się nakłada. Pędzelek szeroki, "włoski" ma u dołu zaokrąglone. Zależy jak spojrzeć, ale jest zielony, różowy, fioletowy, niebieski. Ogromny plus, że dość szybko schnie. Równie szybko się zużywa - malowałam nim ze 3 razy, w sumie jakieś 6 warstw, a już nie mam 1/3 buteleczki. :wtf:
Gejszalicious
Gejszalicious
  16 Junio 2013
lakier piaskowy paese nr 325
pijana
pijana
  17 Junio 2013

Taki stuff.
pijana
pijana
  17 Junio 2013
Powiedziałam mamie, że jej wygram Matricium od Biodermy... I właśnie przeczytałam, że wygrałam :ziober2: Najs.
styka51
styka51
  17 Junio 2013
Kiniowska
Kiniowska: e. Zależy jak spojrzeć, ale jest zielony, różowy, fioletowy, niebieski. Ogromny plus, że dość szybko schnie. Równie szybko się zużywa - malowałam nim ze 3 razy, w sumie jakieś 6 warstw, a już nie mam 1/3 buteleczki.

Fajnie jest pomalować najpierw ciemnym lakierem, a potem jedna warstwa tego metalicznego. Super wygląda i lepiej kryje :tak: