agoosiaaa
agoosiaaa
  26 червня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nazwalam cie spasla swinia - nikt mnie nie zbanuje?

czekaj, czekaj, jeszcze jest czas :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: w ogole dzisiaj z Breakfast opowiadali, ze za 20 lat w USA wszyscy beda mieli nadwage.

masakra :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Sobie pomyslalam O! Cos sie poprawi, bo w tej chwili to wszyscy ciezko otyli

:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: W ogole USA to przegrany kraj byly jakies wywiady z muzykami country - tam albo sa mega grube baby, albo na botoksie nie ma nic po srodku

dlatego nie wyjezdzaj do usa bo bedziesz musiala sie dostosowac :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi w wakacje przybywa jestem jakas anomalia, zima wszystko ze mnie zwisa (w sensie ciuchy )

podbijam, tez zawsze ''tyje'' na lato, im zimniej tym mniej kilo :P
FukMe
FukMe
  26 серпня 2011
NIUSY ZAKUPOWE
PIJANA ZNOWU WYDALA W UJ SIANA! CZY JEJ OJCIEC BEDZIE MUSIAL WZIAC TRZECI I CZWARTY ETAT BY SPROSTAC WYMAGANIOM SWOJEJ MLODOCIANEJ ZAKUPOHOLICZKI?

PRZYGOTOWANIA DO SWIAT JUZ CZAS ZACZAC! PIJANA KUPILA JUZ BRODE MIKOLAJA!
KOGO WEZMIE NA KOLANA?
FukMe
FukMe
  26 серпня 2011
pijana
pijana:

a nie bylo bardziej gestej i siwej tej brody? :swir:
Babsy
Babsy
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: po porodzie sie nie pamieta takich rzeczy, urodzicie to pwtedy pogadamy co to bol krocza

bardzo mozliwe;P
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: po porodzie sie nie pamieta takich rzeczy, urodzicie to pwtedy pogadamy co to bol krocza

e tam, przesadzasz :mrgreen:
Babsy
Babsy
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: PRZYGOTOWANIA DO SWIAT JUZ CZAS ZACZAC! PIJANA KUPILA JUZ BRODE MIKOLAJA! KOGO WEZMIE NA KOLANA?

uwielbiam sie posmiac z rana:crylol:
FukMe
FukMe
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czekaj, czekaj, jeszcze jest czas

odwolam sie :martuska:
zrobie syf na O FOTKA :martuska:
zasypie FT spamem :martuska:

Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego nie wyjezdzaj do usa bo bedziesz musiala sie dostosowac :D

mi wystarczy, ze sie dostosowalam do standardow brytyjskich :crylol:
z reszta blizej mi do botoksu niz do hamburgera :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: e tam, przesadzasz

ile twoj wazyl? ja bylam od wewnatrz i zewnatrz porozrywana, pozszywana - chodzic nie moglam - przebijcie to :crylol:
FukMe
FukMe
  26 серпня 2011
Babsy
Babsy: uwielbiam sie posmiac z rana

jak smiesz sie smiac z Pijanej? wszystko jej powiem!
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 серпня 2011
Wlasnie zamowilam sobie Hydrator z Joico, zestaw ''grab + go'' do wlosow farbowanych z Joico i cement do wlosow z Kérastase :w00t:
Babsy
Babsy
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak smiesz sie smiac z Pijanej? wszystko jej powiem!

sama przeczyta jak przyjdzie, kabelku:jezyk:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odwolam sie zrobie syf na O FOTKA zasypie FT spamem

Konto usunięte
Konto usunięte: mi wystarczy, ze sie dostosowalam do standardow brytyjskich z reszta blizej mi do botoksu niz do hamburgera

ogolnie jak ogladam takie programy niektore amerykanskie to az bije po oczach tym botoxem :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: ile twoj wazyl? ja bylam od wewnatrz i zewnatrz porozrywana, pozszywana - chodzic nie moglam - przebijcie to

o ja pierdziele, nie mow mi takich rzeczy, bo mnie zaczyna bolec :rotfl:
wazyl 2.85, wiec jakis megawielki nie byl, ogolnie nawet szyta nie bylam, bo nie bylo potrzeby :P
FukMe
FukMe
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ogolnie jak ogladam takie programy niektore amerykanskie to az bije po oczach tym botoxem

no to tak jak dzisiaj, siedza grubasy na sali i sluchaja country - a na scenie blond plastiki kolo 50-tki :szok: swiecace na ryja, naciagniete az po skronie :haft:

Konto usunięte
Konto usunięte: wazyl 2.85, wiec jakis megawielki nie byl, ogolnie nawet szyta nie bylam, bo nie bylo potrzeby :P

pfff moj mial 4.22 - nie przezylabys - do tego wielka glowe mial - ma ja do dzisiaj :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to tak jak dzisiaj, siedza grubasy na sali i sluchaja country - a na scenie blond plastiki kolo 50-tki swiecace na ryja, naciagniete az po skronie

masakra :nie:
wolalabym raczej sie starzec naturalnie, niz wygladac tak megasztucznie :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: pfff moj mial 4.22 - nie przezylabys - do tego wielka glowe mial - ma ja do dzisiaj

:rotfl: nie watpie, ze bylo ciezko, ponad 4 kilo to duze dziecko, chyba bym nie wyrobila :nie:

nawet nie chyba, a na pewno... :P
FukMe
FukMe
  26 серпня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie watpie, ze bylo ciezko, ponad 4 kilo to duze dziecko, chyba bym nie wyrobila nawet nie chyba, a na pewno... :P

a wydawal sie taki malutki - takiego okruszka 2.85 to chyba bym nie potrafila trzymac - balabym sie...