Pytanie do każdego niezależnie od płci
W mojej pracy widzę coraz więcej Pań z takimi ustami, zastanawia mnie czy to kwestia mody czy czegokolwiek innego, nie chce w pierwszym poście wyrażać swojej opinii.
Jakie macie podeście, czy podoba się wam, czy myślicie o zrobieniu takiego powiększenia, zapraszam do dyskusji.
Powiększanie Ust - Wasze Opinie
Ło matko z córką 😱😬😨. Tożto ino spierdzielać w ciemny zaulek.
A tam serio- to chyba taka moda. Ma na celu zwrocenie uwagi "sexapilem" ...facetom ma się kojarzyc, co takie usta mogą "zdziałać".😜. Dla mnie fujjj. Wygląda: nienaturalnie, brzydko i ...hmmm..tu mi sie cisnie niecenzurowane słowo kojarzone z "lekkimi" Paniami.
ZDJECIA - OKROPNE
Osobiście uważam, że powiększanie ust należy robić z głową. Nie mam nic przeciwko lekkiemu powiększeniu, sama chciałabym sobie poprawic gorna wargę. Choc wszystkiego co oferują bym sobie nie wstrzyknela. Botox totalnie odpada, implanty też, ale osocze, hmm czemu nie? W końcu to moje naturalne plyny a nie jakies cialo obce. Szkoda, ze większość Pan leci na ostro i robia sobie takie hmm odbyty z ust.
To jest chyba nawiązanie czy tam działanie umyślne nawiązujące do żeńskich warg sromowych ... Kobieta podświadomnie mylnie myśli że im większe usta tym lepszego partnera przyciągnie... ale czy oby na pewno... jedno przyciągnąć a drugie utrzymać przy sobie... Gdzie z takim glonojadem się na mieście pokazać oam ja ci wstrzykne to cię skręci !
A może to o wagine chdziło Oj mniejsza z tym ...Jak by nie było one to z jakiegoś powodu robią... 20% Dla niby faceta a 80% dla wyzwolenia u innej niby zazdrości.... tylko ja się pytam do oya pana czego tu zazdrościć. To tak jak tatuowanie sobie imienia chłopaka....jak zerwie z nim to inny facet bedzie chciał swoje imię no i wyjdzie na to ze bedzie popisama imionami jak jakaś dziwka szatana. No ale zyjemy w wolnym kraju więc....