legginsy
panie w stringach i legginsach lubicie tak się ubierać strona 1 z 2
Stringi w tych czasach są Modne i praktycznie każda kobieta posiada je w swojej Garderobie, i większość w nich chodzi. W Legginsach mało widuje Kobiet na mieście, ale jak zaobserwowałem to kobiety lubią zakładać Legginsy na Imprezki typy : Disco. Ale poczekajmy na posty pań, oczywiście jak będą jakieś
Nie lubie stringow i nigdy nie kupilam sama, raz dostalam jakby w prezencie ale nie nosilam, jedynie przymierzylam. Co do legginsow dopiero teraz sie do nich przekonuje wczesniej mi nie podchodzily a teraz jak fajny wzor to na tak :)
Leginsy jasne, na siłownie, po domu na zawody, na spacer z dzieckiem, ale to już bardziej dresy. Stringi nosiłam w liceum bo były modne, i obowiązkowo musiały wystawać ze spodni. Tylko to było dobre 20 lat temu. Udowodniono już że noszenie stringów jest szkodliwe dla kobiet,
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Legginsy wymyślił ktoś, kto powinien dostać nobla w dziedzinie prokreacji.
Btw. Bawią mnie samice przy kości, które to noszą. Zwłaszcza jeśli jest w panterkę xd
od 2 lat praktycznie ciągle chodze w legginsach. sa mega wygodne, nie uciskają. dżinsy okazyjnie. jeśli chodzi o stringi to bardzo rzadko. głównie w lato.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает