Hej Pyszczki 😘
Nm dylemat czy zgolić drugi bok i czy bd pasowała taka fryzurka?
lista tematów
Ktoś doradzić? xD strona 1 z 2
Hej
Zostaw tak jak masz tak ci fajnie.
Myślę że drugie zgolenie boku mię ma sensu, będzie wyglądać jak ogon konia.
HardStyle
U nas w kraju to nie przejdzie i mimo twoich uznań i gustu trzeba dbać o swoje kości bo mogą być połamane itp
Prosił bym by uważnie czytać i ze zrozumiem a nie tym przeczytać .W naszym kraju gdzie wszystko musi być nie rzucające się w oczy ! , taki wybryk który Pani miła ma na głowie wiąże się z tym że Grupka czubków młodych napadnie i tak zleje że kości zostaną w drobny mak ! tak to ujmę i również inaczej nie umiem tego wytłumaczyć
Dobradziłem z obawy o jej życie i zdrowie , taki przykład który czytałem w gazecie o skatowanie młodego chłopaka w Autobusie a powód za mocno nażelowane włosy z lekkim brokatem
Z takimj przekonaniami to najlepiej mieszkać w piwnicy i z domu nie wychodzić.
Chciałam zauważyć, że autorka tematu już ma ogoloną połowę głowy i kości całe. Po jednym wypadku stałeś się przewrażliwiony. To tylko styl i to kobieta.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
łatwo ci mówić bo szału na głowie nie masz :) i to nie po twojej głowie zgraja dzikusów nie będzie skakać ale dobra nie dyskutujmy już bo za wysoko latasz lecz powiem ci jako osoba mądrzejsza że czasem trzeba stąpać po ziemi
a mnie osobiście wali CO i jak sobie ogolisz
Z drugiej strony zazdroszczę życia, w którym brak uwagi otoczenia to największy problem