niewidzialnaa
niewidzialnaa
  17 czerwca 2017 (pierwszy post)
Tak jak w temacie. Podoba Wam się piercing? Jeżeli tak to jaki konkretnie? Dlaczego akurat taki?
Jeżeli nie to dlaczego?

Moim zdaniem wszystko zależy od nas i naszego gustu, bo w końcu to my mamy czuć się ze sobą dobrze. Nie każdemu dane przebicie pasuje. To oczywiste. A jak za dużo metalu to też nie fajnie. Osobiście twierdzę też, że wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. To oczywiście kwestia indywidualna i tyle ile jest ludzi tyle będzie opinii.

Ciekawi mnie wasze zdanie :).
Jozef84
Jozef84
  17 czerwca 2017
Taki temat jest w dziale Moda i Uroda.
niewidzialnaa
niewidzialnaa
  17 czerwca 2017
Z telefonu nie wszystko widzę. Dzięki :)
niewidzialnaa
niewidzialnaa
  17 czerwca 2017
Temat jest podobny i bardzo ogólnikowy(przynajmniej ten, który znalazłam). Interesuje mnie zdanie innych konkretnie na ten temat i odpowiedzi akurat na te pytania, które tutaj zadałam. Chyba jednak zaczekam tutaj. Mimo to bardzo dziękuję za Twoją odpowiedź.
Moderatorzy zamkną temat jeżeli uznają to za słuszne. :)
Jozef84
Jozef84
  17 czerwca 2017
niewidzialnaa
niewidzialnaa: Podoba Wam się piercing?

Wszystko z umiarem jest do przyjęcia, przesada nie jest wskazana - "władca pierścieni".
niewidzialnaa
niewidzialnaa
  17 czerwca 2017
Skoro wybrałeś akurat ten cytat to oznacza, że po części zgadzasz się z tym co napisałam. :)
loltossij
loltossij
  17 czerwca 2017
test
niewidzialnaa
niewidzialnaa
  17 czerwca 2017
Test? Xd
Eldim
Eldim
  17 czerwca 2017
Prócz uszu zdecydowanie nie podobają mi się kolczyki na twarzy, w języku czy właściwie gdziekolwiek indziej. Nie potępiam, lecz współczynnik atrakcyjności spada radykalnie w moich oczach.
niewidzialnaa
niewidzialnaa
  17 czerwca 2017
No cóż. Co kto lubi. Dziękuję za Twoją odpowiedź d83dde0a
BujajacaWoblokachh
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.