czemu marta nie chodzi w stringach?
lista tematów
chodzenie w spodenkach to pedalstwo
coraz lepsze tematy tu powstają odkąd panuje tutaj samowolka xD nie pamiętam, kiedy ostatnio ktoś założył na tym dziale jakiś sensowny temat. pewnie nawet jakby takowy powstał, nikt by się nie wypowiedział, bo teraz dziewczyny z MiU mają swoje forum na fejsbuku (nie, nie należę do niego i nie wiem, o czym tam piszą, ale wiem, że mają)
A co do pytania:
są niewygodne, wchodzą w tyłek. czasem chodzę, ale rzadko, jeżeli aż tak cie to interesuje
Konto usunięte: coraz lepsze tematy tu powstają odkąd panuje tutaj samowolka xD nie pamiętam, kiedy ostatnio ktoś założył na tym dziale jakiś sensowny temat. pewnie nawet jakby takowy powstał, nikt by się nie wypowiedział, bo teraz dziewczyny z MiU mają swoje forum na fejsbuku (nie, nie należę do niego i nie wiem, o czym tam piszą, ale wiem, że mają)
dasz link do ich grupy?
Konto usunięte: A co do pytania:
są niewygodne, wchodzą w tyłek. czasem chodzę, ale rzadko, jeżeli aż tak cie to interesuje
przeciez sa seksowne
jak dasz linka do tej grupy to może mi się uda tam dostać ale musze miec linka. wiec załatw linka a ja załatwie reszte bo wiem ze to grupa zamknieta