czemu jeszcze nie ma tutaj przypiętego tematu o perfumach? czyżby fotkowicze śmierdzieli bondem i cuba paris, że nie chcą o tym mówić
no chwalcie się swoimi kolekcjami
ja sie wmieszam w tłum
MODEK PRZYPNIJ
lista tematów
PERFUMY strona 1 z 2
http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/970591,Co_sobie_ostatnio_ku/4
xDDD
ja to wszystko znajdę...
Also, Blase najlepszy zapach ever, szkoda, że już nie produkują, jako dziecko tego używałam i zawsze będe się z tym zapachem utożsamiać, mam nawet schowaną buteleczkę z resztką, którą już się nie psikam, na pamiątkę.
Teraz używam różnych, nie będę pisać jakich, bo pewnie pojawiłyby się głupie komentarze- jak będziecie na forum grzeczni, to po świętach ogarnę i zapostuję moją kolekcję butów i perfum na hyde
xDDD
ja to wszystko znajdę...
Also, Blase najlepszy zapach ever, szkoda, że już nie produkują, jako dziecko tego używałam i zawsze będe się z tym zapachem utożsamiać, mam nawet schowaną buteleczkę z resztką, którą już się nie psikam, na pamiątkę.
Teraz używam różnych, nie będę pisać jakich, bo pewnie pojawiłyby się głupie komentarze- jak będziecie na forum grzeczni, to po świętach ogarnę i zapostuję moją kolekcję butów i perfum na hyde
W dzień; Lacoste Essentials, Dior Homme,
Wieczorem; a zarazem mój ulubiony to “V” by Valentino, bardzo rzadki, intrygujący, zawsze zbiera komplementy. Ponieważ mój już się prawie kończy będąc w niedziele na zakupach postanowiłem spróbować najnowszy zapach Valentino Uomo. Jestem zawiedziony, nie ma w nim nic nadzwyczajnego, brakuje mu indywidualizmu. Biorąc pod uwagę ze to pierwszy nowy zapach od 2006 roku to powiem ze się nie wysilili.
Tak na marginesie dodam ze perfumy nie sa najlepszymi prezentami, mam pełniutkie flaszeczki CK Eternity, Hugo by Hugo Boss itp., które dostałem w prezencie i raczej nigdy ich nie będę nosił. Perfumy to bardzo indywidualna sprawa i ciężko jest komuś cos dopasować.
Konto usunięte: Zapach to sprawa indywidualna, dotego czynniki takie jak osobisty zapach, rodzaj skory czy otoczenie maja duży wpływ na końcowy wynik.
Mają duży wpływ, ale charakteru pewnych perfum nie zmienisz i np. nie da rady użyć świeżaka pokroju davidoff - cool water/coty - aspen w chłodny wieczór.