Witam. Podajcie jakieś dobre strony gdzie można kupic dobrą skórę. A Wy dziewczyny co sądzicie o facetach w dobrze dobranej skórze ? Kolor czarny ? Jasny/ciemny brąz ? Co myślicie ? :) Pozdrawiam.
Kurtka skórzana ??
Mysle sobie ''jak mozna nie wiedziec, co nam sie podoba?''
To samo co o facetach w spodniach.
zalando?
skoro podobają mi się trzy kolory, to czemu mam nie spytac o opinie kobiet, które bardziej znają się na dobieraniu ubrania ? mogłabyś to "sobie pomyślec" zamiast tracic czas na komentowanie. jak jest Ci wszystko jedno czy facet chodzi w skórze czy kurtce po dziadku z USA to bardzo się cieszę, ale chciałbym znac opinie ludzi którzy mają coś więcej do powiedzenia niż "to samo co o facetach w spodniach". zalando jak najbardziej ok, ale ciekaw byłem czy są jeszcze jakieś ciekawsze sklepy w PL.
Tak, wszystko mi jedno, bo nie ważne co się nosi tylko jak i z czym, co komu po skórzanej kurtce, skoro nosi ja do dresu i ssandałów?
Kurtka po dziadku z USA? To nagle jakąś zbrodnia przeciw modzie? Bo centralnie nie widzę, co mogłoby być w niej złego Zakładając, że jest w dobrym stanie I dopasowana do reszty ubioru. Noszenie skóry nie jest żadnym wyznacznikiem dobrego ubierania się.
Czarny i brązowy pasuje do wszystkiego, wiec którykolwiek nie wybierzesz będzie pasował (ok, w większości przypadków, nie wiem o jak jasnym brazie wspominasz).