styka51: Na życzenie Pijanej ;D
Dziękiii :* Naprawdę obrazki nie wchodzą z linków? Ale się musiałaś natrudzić
styka51: Q: Inne teksty?
Q: Najciekawsze momenty?
Q: Najfajniejsza "gąska"?
Q: Kto jest najciekawszy?
Q: Inne spostrzeżenia?
1. Oczywiście "Krzycz 'Trybson'" i jego "Gąski" xD I coś typu "Dziś będę ruchał, czuję to" ;d by Paweł.
2. Właśnie tych "momentów" wszystkich jest wg mnie za dużo, ale o tym niżej.
3. Duża Ania
4. Śmietana, łączy wygląd "koksa" z wrażliwością-taki wygląd mnie nie kręci, ale jako człowiek wydaje się całkiem w porządku. Wojtek też, ale wiedziałam, że zarucha pomimo, że "nie chciał", przecież program się musi kręcić. Zszokowało mnie, że Trybson ma zaledwie 22 lata O_o I że Ewelina na zdjęciu ma BRWI!!!
5. Ogólnie mnie mocno zastanawia, na ile sytuacje z tego serialu? programu? są prawdziwe, a ile to scenariusz. Wydaje mi się, że większa część jest zaplanowana, bo non stop się coś tam dzieje, non stop picie, seks, bijatyki i inne sytuacje. Druga kwestia to ci ludzie, ta ekipa-nawet jeśli w stu procentach byłoby to reżyserowane, nie wiem czy byłaby jakakolwiek kwota, która przekonałaby mnie, by wziąć udział w takim czymś i jeszcze się na tym "wybijać". Naprawdę to takie fajne, mieć do końca życia mieć łatkę "ruchacza" lub "dupodajki"? Dla mnie nie, dlatego bardziej niż dla rozrywki oglądam ten program dla analizy ludzkich zachowań i pobudek. Których raczej nigdy nie zrozumiem...