Szukam dobrego kleju do rzęs , ale w mniejszej pojemnosci , zachwalany w sobie DUO spoko,ale on jest za duży na moje potrzeby , zamierzam sobie przykleic 2 gora 3 razy w najblizszym czasie.
Coś łatwo dostępnego
RZĘSY strona 1 z 2
Wg mnie duo jest najlepszy. Poszukaj mniejszych opakowań. Z resztą ja nie chodzę w sztucznych rzęsach na standardzie, nawet po roku czasu dobrze klei i nie mam problemu z moimi nadwrażliwymi oczami.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
P.S. Bardzo dobry klej mają tez w opakowaniu rzęsy marki Ardell - osobiście moje ulubione :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
wlasnie wyczailam , ze inglot ma tez klej w takiej malej fiolce co mi to odpowiada. Ciekawe czy mocno sie ceny roznia na stronce inglota a punktem sprzedazy.
Nie pamiętam ile płaciłam za Inglota, 5 zł to max. Ale na studniówce zarówno mi jak i koleżance, która miała Inglotowy klej rzęsy po prostu się odklejały.
Najlepszy jak dla mnie jest eyelure, kupuje go razem z rzęsami. Możesz je dostać przez internet, polecam nr 146 :)
Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty.