Witam.
Spodobały mi się takie portki:
Z czym je nosić ?
Podobają się wam ?
Pasuje facetowi taki kolorek ?
Może macie jakieś inne propozycje spodni w takim kroju ?
Kiedyś była moda na sweterki w paski ,później przyszła moda na sweterki w stylu norweskim...
A wam jakie się podobają ? Standardowy krój ,czy jakieś cardigany ? Jakie kolorki ? (mile widziane zdjęcia)
Ja byłbym za czymś takim:
takim
takim
Aha,jeszcze pod kątem zbliżającej się wiosny- RAMONESKA -chciałbym sobie sprawić,czekam na opinie.
Podoba się ?
Każdemu pasuje ?
Czy tylko dla punków,metali i na motor ?
Jeśli ktoś nie wie o czym mowa to zamieszczam foto:
Pozdrawiam!
Spodnie,sweter,ramoneska... strona 1 z 2
nie widza mi sie,sa zbyt oczoyebne jak dla mnie
wole cardigan jak juz
sweter norweski kojarzy mi sie ze swetrem dla starych dziadkow dlatego mi sie nie podoba
nie bo kojarzy mi sie wlasnie z punkami i innymi
Czerwień zbyt mocna i jasna, choc widziałam paru chłopaków w spodniach w tym kolorze i wyglądali dobrze. Ja jednak wybralabym ciemniejszy odcień, czerwonego wina, wiśni, przygaszonej czerwieni.
Święta sie skończyły wiec wszelakie swetry z reniferami wracają do szafy.
Zapinane blazery i cardigany z grubym kolnierzem są teraz na fali i już nimi rzygam. Jeśli chcesz być modny za wszelką cenę to tak, możesz je kupić.
Kurtki skórzane tylko z prawdziwej skory. Sztuczne wyglądają w moich oczach tanio i tandetnie.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ramoneska musi pasować do osobowości, z reszta jak cały outfit. Do mnie pasuje, bo mam charakter, a skóra go podkreśla i nadaje "pazura" ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wolałabym, by moja uroda nie była porównywana do kogoś, kto wygląda jak niemyta Cyganka, więc nie ;D
Obczaiłaś ten pasek z kolekcji na wiosnę lato? Czyż nie jest boski?
Nie miałam kiedy, ale oblukam na pewno
Ubieraj się tak,żeby pasowało to do Ciebie, a nie że widziałeś w sklepie i dużo osób się tak ubiera bo to słabe. Nie trzeba kopiować modnych rzeczy tylko się nimi inspirować :)
Nie,nie chcę.
Jeśli skóra to tylko naturalna, skóry eko nie uznaję.
Myślę,że do mnie też by pasowała.
Ubieram się tak jak mi pasuje, przychodzę tu z pewną radą, chcę poznać wasze zdanie na ten temat co może wywołać całkiem ciekawą dyskusję :)
Podobają ale chyba zbyt wyrazisty kolor- chociaż kto co lubi, może ktoś chce się wyróżniać. Jeżeli nie to proponuję bardziej stonowane odcienie (burgundowy, zielony,granatowy). Do czego? Do t-shirtów, do koszul, do swetrów ---> Twoje propozycje są spoko, poza tym w norweskie wzory- już skończył się sezon na nie.
Nie tylko ale akurat ta którą przedstawiłeś ma charakter i nie każdemu będzie pasować.