czeeść!
29 grudnia idę na wesele i kupiłam taką sukienkę
i prawdopodobnie ubiorę do niej czarne botki widoczne na ostatnim zdj....no i ogólnie wieje nudą.
Jak ją ożywić? ---> jaka biżuteria?
Myślę o czarnych rajstopkach(antygwałtach) ale nie kryjących...---> w jakiś wzorek czy gładkie?
--->buty zmienić na zwykłe czarne szpilki? (które notabene skończyły swój żywot więc musiałabym kupować nowe :( )
ogólnie miałam mieć zieloną sukienkę więc myślałam że machnę czerwoną szminkę i jakoś oko ale w tej sytuacji już sama nie wiem...
z góry dzięki za odp
lista tematów
sukienka i co do niej :)
ładna :) podobają mi się takie kroje sukienek :)z biżuteria bym na twoim miejscu poszalała i kupiła jakaś cekinową kopertówkę lub torebkę kuferek
cos w tym stylu
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Gejszalicious: z biżuteria bym na twoim miejscu poszalała i kupiła jakaś cekinową kopertówkę lub torebkę kuferek
cos w tym stylu
oo to jest myśl z tą torebką! naszyjnik świetny tylko że pasek jest pozłacany a więc albo go zostawię i pójdę w biżuterię w kolorze złota albo zmienię (chociaż nie wiem na jaki?) i srebro:)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Nigdy nie zakładaj botkow do sukienki!! Strasznie skraca nogi
Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty.