styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  26 sierpnia 2012
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 sierpnia 2012

Albo miałaś lepsze outfity, albo ubiór Cię skrócił - lub ugięłaś lekko nogi w kolanach i sylwetka nie wydaje się tak smukła jak zawsze. Jeżeli nic z tych rzeczy nie nastąpiło, to według mojej subiektywnej oceny nie jest to coś w czym wyglądasz idealnie, czy wybitnie, bo ta kompozycja optycznie skróciła Ci sylwetkę.

Paulinessa
Paulinessa
  27 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Albo miałaś lepsze outfity, albo ubiór Cię skrócił - lub ugięłaś lekko nogi w kolanach i sylwetka nie wydaje się tak smukła jak zawsze.

Absolutna wina zdjęcia i tego jak stanęłam właśnie z ugiętymi nogami, ale jak wrzuciłam to zdj na kompa to już nie chciało mi się robić drugiego :)
WilczeLyko
WilczeLyko
  27 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Absolutna wina zdjęcia i tego jak stanęłam właśnie z ugiętymi nogami, ale jak wrzuciłam to zdj na kompa to już nie chciało mi się robić drugiego :)

Tak mi się wydawało, że delikatnie masz ugięte nogi w kolanach, same ciuchy czy dodatki fajne, choć za falbankami nie przepadam, po prostu zdjęcie niekorzystnie Cię ukazało ;P.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 sierpnia 2012
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Paulinessa
Paulinessa
  27 sierpnia 2012
Sylvinka
Sylvinka:

kochaaam takie sukienki, muaaa :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak mi się wydawało, że delikatnie masz ugięte nogi w kolanach, same ciuchy czy dodatki fajne, choć za falbankami nie przepadam, po prostu zdjęcie niekorzystnie Cię ukazało ;P.

mam nadzieję, że dziś już jest lepiej :mrgreen:

WilczeLyko
WilczeLyko
  27 sierpnia 2012

Zdecydowanie lepiej :mrgreen:.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 382
Kiniowska
  27 sierpnia 2012
Sylvinka
Sylvinka:

Jaaaka kiecunia! :zakochany: Ona jest lekko przed kolano? Koronkowa? Jakim materiałem jest podszyta? Jaki to kolor (mam wypaczony monitor :P)? Skąd, za ile? :D Zasypałam pytaniami, ale naprawdę jest śliczna! Wyląda na taką lekką, zwiewną, na letnie upały... kurcze. :D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 sierpnia 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ona jest lekko przed kolano? Koronkowa? Jakim materiałem jest podszyta? Jaki to kolor (mam wypaczony monitor )? Skąd, za ile? Zasypałam pytaniami, ale naprawdę jest śliczna! Wyląda na taką lekką, zwiewną, na letnie upały... kurcze.

http://allegro.pl/koronkowa-sukienka-mieta-mietowa-tusk-zaras-36-s-i2480339628.html to ta sama tylko że miętowa, mojego koloru akurat nie było. Ja kupiłam za chyba 115 w jakimś sklepie u mnie z tego typu sukieneczkami, a moja to łososiowy róż z podszewką tego samego koloru
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 382
Kiniowska
  27 sierpnia 2012
Sylvinka
Sylvinka: to ta sama tylko że miętowa, mojego koloru akurat nie było. Ja kupiłam za chyba 115 w jakimś sklepie u mnie z tego typu sukieneczkami, a moja to łososiowy róż z podszewką tego samego koloru

Dziękuję bardzo! :)
Letal
Letal
  27 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieję, że dziś już jest lepiej

ten po lewej stanowczo wydaje mi się lepszy od tego po prawej
Paulinessa
Paulinessa
  27 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ten po lewej stanowczo wydaje mi się lepszy od tego po prawej

"narzutke" po prostu miałam ;)
Letal
Letal
  28 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: "narzutke" po prostu miałam

nie no ładnie ładnie czy ja coś piszę :ziober2:

z lewej strony tak jakoś bardziej erotycznie :D a z prawej za to mina dobra !
mirra20
mirra20
  28 sierpnia 2012

niech będzie mój pierwszy outfit tutaj:P

SailorMoon
SailorMoon
  28 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niech będzie mój pierwszy outfit tutaj:P

No, no... laska :pavarotti:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.