lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1854 z 3084
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Proszę Cię, pamiętam jak w czasach wczesnych szkoły sredniej nie wiem jakim cudem , już nie pamiętam nawet haha znalazłam się w Siedlcach na imprezie na której było tylko Prodigy puszczane, jakiś lokal, swiatła, jointy , muza i coś na kształt pogo hahaha, ech stare dobre czasy

Do dziś jedna z ulubionych kapel, pomijając wszystkie inne gatunki muzyczne które słucham.
Psyche30: Proszę Cię, pamiętam jak w czasach wczesnych szkoły sredniej nie wiem jakim cudem , już nie pamiętam nawet haha znalazłam się w Siedlcach na imprezie na której było tylko Prodigy puszczane, jakiś lokal, swiatła, jointy , muza i coś na kształt pogo hahaha, ech stare dobre czasy
Do dziś jedna z ulubionych kapel, pomijając wszystkie inne gatunki muzyczne które słucham.
no a teraz takie cos na impreze uslyszeć to szanse zerowe:]