lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1824 z 3084
oj tam, od razu pojechałam.. długo się nie 'widzieliśmy', nadrabiam.

Konto usunięte: a jakoś się żyje...człowiek się bliżej stolicy przeniósł,to i owo w życiu zmienił...
ale tak to bez szału,zima idzie,kolejna samotna zima :P
gdzie? co? jak? :)
oooj, zima idzie? mnie tu syberyjskie mrozy owiewają już od miesiąca. ;)
może nie będzie taka samotna, co? :)
Janis Joplin - Piece of my heart.
Konto usunięte: Ty w ogóle chamem nie jesteś.
Tak, jeszcze pcham ten wóz, powoli, ale idzie jakoś.
A Ty? cóż wybrałeś dla siebie?
ehh,no fakt-nie jestem chamem,chociaż jak czasami widzę to chamom się powodzi :P ale to chamy-nie zazdroszczę... :D
To dobrze że idzie,to najważniejsze,mój ,,wózek" też jakoś się toczy,nudne to pieprzone życie jak nie wiem...
Disturbed - The Infection
Konto usunięte: ehh,no fakt-nie jestem chamem,chociaż jak czasami widzę to chamom się powodzi :P ale to chamy-nie zazdroszczę... :D
To dobrze że idzie,to najważniejsze,mój ,,wózek" też jakoś się toczy,nudne to pieprzone życie jak nie wiem...
Czemu nudne?
Powiedz mi, co się tutaj dzieje ostatnio, co? Zawsze tu takie pustki? Chciałam Was wczoraj złapać, a tu NIKOGO nie było. ; o
Within Temptation - Our Farewell.
nawet bardzo długo,no ale forum umarło,więc często się nie wchodzi...
Konto usunięte: gdzie? co? jak? :)
oooj, zima idzie? mnie tu syberyjskie mrozy owiewają już od miesiąca. ;)
może nie będzie taka samotna, co? :)
teraz nad Bzurą zamieszkuję...50km do wawy,ogólnie musiałem się przeprowadzić no i mnie tu wywiało...
w tokyo taka zima?
nie mogę sie doczekać wiosny,zrobiłem prawko,kupiłem moto...myślę że trochę polski zwiedzę w przyszłym roku raczej będzie samotna,chyba że uśmiechnie się do mnie szczęście na co nie liczę,coś nie mam szczęścia do kobiet jak narazie...
Mrokas - Swiat jest nasz
Konto usunięte: Czemu nudne?
Powiedz mi, co się tutaj dzieje ostatnio, co? Zawsze tu takie pustki? Chciałam Was wczoraj złapać, a tu NIKOGO nie było. ; o
dzień w dzień to samo...zasadniczo sam jak palec,zajebisty klimat,dobrze że jestem przyzwyczajony by bym chyba pier....ca dostał
Ja tu często nie bywam,ale raczej bardzo słabo to wszystko żyje,wręcz kona...
Mrokas - Swiat jest nasz
Wiesz, nie chcę marudzić, ale... [color=white]ktoś mi nie odpisał na wiadomość. ;)
Właśnie tak zauważyłam, że wieje bardziej trupem, niż czymkolwiek innym stąd.
Konto usunięte: teraz nad Bzurą zamieszkuję...50km do wawy,ogólnie musiałem się przeprowadzić no i mnie tu wywiało...
w tokyo taka zima? nie mogę sie doczekać wiosny,zrobiłem prawko,kupiłem moto...myślę że trochę polski zwiedzę w przyszłym roku
raczej będzie samotna,chyba że uśmiechnie się do mnie szczęście na co nie liczę,coś nie mam szczęścia do kobiet jak narazie...
Toć to prawie jak stolyca :) a szkoła? dalej nigdy nie wiem na jakim aktualnie jesteś etapie... ;) w tokyo śniegu nie ma, ale wieje jakby powariowało. ;x w sumie to jeszcze pogoda taka w miarę, da się przeżyć. :) O, no to ładnie :) jakbyś chciał w bardziej barbarzyńskie klimaty, to zapraszam :) Szczęście jest przeceniane, najpierw musisz ową niewiastę odnaleźć, a potem to już się wymyśli co dalej zrobić. :)
The Eagles - Hotel California
Konto usunięte: Wiesz, nie chcę marudzić, ale...
Właśnie tak zauważyłam, że wieje bardziej trupem, niż czymkolwiek innym stąd.
masz rację nie odpisałem,w sumie to było tak dawno że...
Konto usunięte: Toć to prawie jak stolyca :) a szkoła? dalej nigdy nie wiem na jakim aktualnie jesteś etapie... ;) w tokyo śniegu nie ma, ale wieje jakby powariowało. ;x w sumie to jeszcze pogoda taka w miarę, da się przeżyć. :) O, no to ładnie :) jakbyś chciał w bardziej barbarzyńskie klimaty, to zapraszam :) Szczęście jest przeceniane, najpierw musisz ową niewiastę odnaleźć, a potem to już się wymyśli co dalej zrobić. :)
często bywam w stolicy...a szkoła się toczy,nie ma się czym chwalić na chwile obecną...
u mnie też jeszcze sniegu nie ma ale mróz jest,w nocy podobno ma padać... a w którym kierunku te bardziej barbarzyńskie klimaty? kto wie gdzie mnie koła poniosą ;]
Pih - Az Poleje Sie Krew
tak, tak się tłumacz...

Konto usunięte: często bywam w stolicy...a szkoła się toczy,nie ma się czym chwalić na chwile obecną...
u mnie też jeszcze sniegu nie ma ale mróz jest,w nocy podobno ma padać... a w którym kierunku te bardziej barbarzyńskie klimaty? kto wie gdzie mnie koła poniosą ;]
Ważne, że idzie do przodu... :) Ja też nie mam się czym chwalić chwilowo, no chyba tylko tym, ze zapiłam pierwszy rok.

Hmm, Lwów. :)
Guns'N Roses - Welcome to the Jungle.
Konto usunięte: Ważne, że idzie do przodu... :) Ja też nie mam się czym chwalić chwilowo, no chyba tylko tym, ze zapiłam pierwszy rok.
Hmm, Lwów. :)
u pepików siedzisz ? szacun,w czechach dobry asfalt :D ale kawałek drogi też jest..w sumie kto wie gdzie się wybiorę na wakacje...
lecę spać,trzymaj się ;]

,ale dziękuję ;*