lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1583 z 3084
Konto usunięte: z nim jest dosc dziwna historia, bo a i owszem, mialam a potem dalam komputer do naprawy i mialam zmieniony ystem i za cholere nie pamietam nazwy ani hasla ale chyba zaloze na dniach, ale moje lenistwo chyba z tym wygrywa bo po prostu mi sie nie chce
szokująca historia
no ale lenistwo to choroba naszego stulecia,ja miałem się uczyć na prawko bo we wtorek kolejny egzamin no ale..się nie chce,jutro się pouczę
musimy się kiedyś ustawić na piwo
Illusion - Adubi
Konto usunięte: szokująca historia no ale lenistwo to choroba naszego stulecia,ja miałem się uczyć na prawko bo we wtorek kolejny egzamin no ale..się nie chce,jutro się pouczę
ja mam egzamin 15 i sądzę, że nie zdam bo mi się nie chce tych testów robić
lenistwo górą !!JAK CIE POLUBIE.. xd
Małpa - Właśnie Ty
Konto usunięte: ja mam egzamin 15 i sądzę, że nie zdam bo mi się nie chce tych testów robić lenistwo górą !!
no ja na A egzamin teoretyczny zdałem za pierwszym,w środę praktyczny...ale właśnie zaczynam na B i mam już dosyć tych testów,w sumie to już dawno powinienem mieć prawko ale jakoś jeździłem bez i było dobrze :P ale teraz nie ma opcji,trzeba kupić jakiś samochód,2 razy tygodniu muszę dojeżdżać do wawy na praktyki i mam dosyć jazdy busami a do szkoly pociągami...
powiem Ci że porób sobie dzień,dwa przed egzaminem testy i się nie stresuj i będzie dobrze
dochodzę do wniosku że najważniejsze żeby się nie stresować i sie skupić i powinno się udać
haha spoko,jestem zdatny do lubienia
A.J.K.S - Lampyris Noctiluca
Konto usunięte: no ja na A egzamin teoretyczny zdałem za pierwszym,w środę praktyczny...ale właśnie zaczynam na B i mam już dosyć tych testów,w sumie to już dawno powinienem mieć prawko ale jakoś jeździłem bez i było dobrze :P ale teraz nie ma opcji,trzeba kupić jakiś samochód,2 razy tygodniu muszę dojeżdżać do wawy na praktyki i mam dosyć jazdy busami a do szkoly pociągami...
powiem Ci że porób sobie dzień,dwa przed egzaminem testy i się nie stresuj i będzie dobrze dochodzę do wniosku że najważniejsze żeby się nie stresować i sie skupić i powinno się udać
ostatnio robiłam kilka dni ale z książki i miałam może 2 błędy na jakieś tam 130 pytań, więc spoko
najbardziej mnie podbudowuje to,że siostra oblała za 1 razem i to mnie motywuję - może w końcu będę od niej lepsza haha 
a ja właśnie ponoć nie..

all bandits - my jesteśmy skinheads
Konto usunięte: ostatnio robiłam kilka dni ale z książki i miałam może 2 błędy na jakieś tam 130 pytań, więc spoko najbardziej mnie podbudowuje to,że siostra oblała za 1 razem i to mnie motywuję - może w końcu będę od niej lepsza haha
dasz radę
zresztą najważniejsze że zaczęłaś na starych przepisach a każda motywacja jest dobra ;] wiesz,ponoć to ja jestem normalnym dobrym chłopakiem-ale realia tak naprawdę są nieco inne
i raczej za normalnego to sam siebie nie uważam,no ale to mały szczegół,zresztą normalność jest nudna...a to czy kogoś się lubi czy nie to już osobista kwestia każdego człeka z osobna,więc gadanie że nie jesteś zdatna do lubienia jest uja warte,bo każdy jest zdatny tylko trzeba trafić na odpowiedniego człowieka ;]
Pih -Wiesz kto ma ogień
Konto usunięte: wiesz,ponoć to ja jestem normalnym dobrym chłopakiem-ale realia tak naprawdę są nieco inne i raczej za normalnego to sam siebie nie uważam,no ale to mały szczegół,zresztą normalność jest nudna...
a to czy kogoś się lubi czy nie to już osobista kwestia każdego człeka z osobna,więc gadanie że nie jesteś zdatna do lubienia jest uja warte,bo każdy jest zdatny tylko trzeba trafić na odpowiedniego człowieka ;]
jo! zgadzam się
ludzie chcą być NORMALNI żeby być jak inni, najlepiej być sobą mimo wszystko, świat mnie tak ukształtował że nie ugięłabym się pod pesymistycznymi hasłami wszystkich ludzi świata ;)no to też prawda, jestem po..bana w pozytywnym słowa znaczeniu, mam poczucie humoru etc etc, ale strasznie potrafię narzekać i wytykać to co złe, jednak jak się nie znam to się nie wypowiadam, a poprzez to,że jestem szczera ludzie mają mnie za chamską - przykład ten portal i reakcja ludzi na szczere oceny a nie maksiki

Kid Cudi - King Wizard