Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 14 z 3084
tiaa,też w tym roku za wiele nie polatałem :(
a na moto odczucie prędkości to inna bajka... ale Skylinem albo ładnym subaru wrx też bym nie pogardził
a po lataniu na kilofazerze spać nie mogłem bo myślałem jak by tu kasę zdobyć żeby Srada 7,5 kupić ale stwierdziłem że zbyt dużo debili jeździ w puszkach i pozostaję w lesie,tylko muszę znowu zmienić sprzęt bo mocy brakuje...
Siekiera – Na zewnątrz
Konto usunięte: tiaa,też w tym roku za wiele nie polatałem :(
a na moto odczucie prędkości to inna bajka... ale Skylinem albo ładnym subaru wrx też bym nie pogardził
a po lataniu na kilofazerze spać nie mogłem bo myślałem jak by tu kasę zdobyć żeby Srada 7,5 kupić ale stwierdziłem że zbyt dużo debili jeździ w puszkach i pozostaję w lesie,tylko muszę znowu zmienić sprzęt bo mocy brakuje...
Skyline mi się nie podobają,a impreza jest super : )
Już za niedługo moja pierwsza zima z tylnym napędem
A to ja też bym chciała lepszy ale jeździć jeszcze nie umiem
Konto usunięte: Skyline mi się nie podobają,a impreza jest super : )
Już za niedługo moja pierwsza zima z tylnym napędem
A to ja też bym chciała lepszy ale jeździć jeszcze nie umiem
tia,tak czy siak wolał bym przerobić fiata 126p na małą wyścigówkę...osiągnąć 200km(1,3 haya) na 500kg i bawary wąchają spaliny maluszka hihihi
jak narazie to zimy nie widać,ale pewnie zaznasz niezapomnianych chwil :D
niestety jazda jednym przychodzi łatwiej i szybciej,innym gorzej i wolniej...tak to już jest,ważne żeby miał kto Cię nauczyć zachowania w niebezpiecznych i skrajnych sytuacjach...mi jazda w terenie pokazała więcej niż bym się nauczył przez 10 lat latania po asfalcie,dlatego też nie miałem oporu przed przelotem fazerem którego dłuugo nie zapomnę,a ślinka cieknie do tej pory :P
Siekiera – Ja stoję, ja tańczę, ja walczę