lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1002 z 3084
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Sylvinka: Są już dawno, teraz tylko dopracowuje, co by fajniejszy efekt był . Ja się wczoraj wybrałam z siostrzenicą na basen, nie było gdzie ręcznika rozłożyć tak się ludzie na wszystko rzucili, więc pewnie nad jeziorami to samo, jakoś nie lubię tego tłumu.
To kiedy jakies wakacyjne zdjecie z pieknie opalonymi nozkami i brzuszkiem?

To ciekawe, co sie teraz nad morzem naszym dzieje. Tez nie przepadam, jak jest za duzo osob. Najlepiej jezdzic nad jakies jeziorko, gdzie malo kto przychodzi i robic sobie grilla.

LuznyGosc: To kiedy jakies wakacyjne zdjecie z pieknie opalonymi nozkami i brzuszkiem? To ciekawe, co sie teraz nad morzem naszym dzieje. Tez nie przepadam, jak jest za duzo osob. Najlepiej jezdzic nad jakies jeziorko, gdzie malo kto przychodzi i robic sobie grilla.
Jak się zrzuci zimowo-wiosenne wałeczki tłuszczowe
.Nad naszym morzem to nawet jak upał jest to tam tak wieje, że poleżeć nie można, albo tylko ja trafiałam na taką pogodę :D.
Dobrze, że wspomniałeś o tym grillowaniu, właśnie tak od rana chodzi za mną jakieś skrzydełko :D.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: Jak się zrzuci zimowo-wiosenne wałeczki tłuszczowe . Nad naszym morzem to nawet jak upał jest to tam tak wieje, że poleżeć nie można, albo tylko ja trafiałam na taką pogodę :D. Dobrze, że wspomniałeś o tym grillowaniu, właśnie tak od rana chodzi za mną jakieś skrzydełko :D.
Ciekawe z ktorej strony Ty je rzekomo masz Oszukistko.

Chyba jednak Ty trafiasz tylko na taka pogode. :P Chociaz ja dawno nie bylem nad Baltykiem. Ostatnio caly czas w wakacje jestem nad Morzem Polnocnym w Holandii. I co? Zamierzasz jeszcze dzisiaj grilla robic? :D
LuznyGosc: Ciekawe z ktorej strony Ty je rzekomo masz Oszukistko. Chyba jednak Ty trafiasz tylko na taka pogode. :P Chociaz ja dawno nie bylem nad Baltykiem. Ostatnio caly czas w wakacje jestem nad Morzem Polnocnym w Holandii. I co? Zamierzasz jeszcze dzisiaj grilla robic?
Coś by się znalazło
.Odwiedzałeś może Hagę?
bo ja tylko tam moczyłam nogi i też wiało, cholera chyba mam pecha!Zjeść bym zjadła, ale na robienie go jakoś nie mam ochoty. Może upichcę coś innego żeby się meczyk lepiej oglądało :).
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...