Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 1 z 3084
wtf....mi tu przerywają świąteczne dyskusje
Konto usunięte: Niektórzy mają po prostu w sobie za dużo pobłażliwości i sentymentu. A z niektórymi przypadkami nie powinniśmy się pieścić!
Dokładnie dokładnie...no i z mojego punktu widzenia powinna obowiązywać kara śmierci,dlaczego mam utrzymywać gwałciciela czy alkoholika który kogoś zabił i siedzi w pierdlu... za jaja i na pal,tak żeby każdy widział czym się kończy błędne postępowanie...
Konto usunięte: Widzę, że Ciebie też takie sprawy, na święta nie ruszają i masz takie samo zdanie przez cały rok.
Takie jest życie,trzeba twardo stąpać po ziemi,a takie tematy to czysty humor,a że święta to fajnie,będzie dobra szama,mikołaj zapoda jakiegoś grosza to się sylwestra dobrze spędzi...
Nightwish – The Poet and the Pendulum
A mi w ogóle świąteczny nastrój!
Konto usunięte: Dokładnie dokładnie...no i z mojego punktu widzenia powinna obowiązywać kara śmierci,dlaczego mam utrzymywać gwałciciela czy alkoholika który kogoś zabił i siedzi w pierdlu... za jaja i na pal,tak żeby każdy widział czym się kończy błędne postępowanie...
Dokładnie, dla niektórych przypadków resocjalizacja jest zbędna, zwłaszcza że takich osobników nie można mieć za ludzi.
Konto usunięte: Takie jest życie,trzeba twardo stąpać po ziemi,a takie tematy to czysty humor,a że święta to fajnie,będzie dobra szama,mikołaj zapoda jakiegoś grosza to się sylwestra dobrze spędzi...
Oczywiście, że trzeba twardo stąpać. Święta trwają krótko, sylwester jedną noc, a o podstawowych wartościach trzeba cały rok pamiętać!
ja się tylko zastanawiam kto zapierniczył snieg...to już jest szczyt chamstwa żeby na święta nie było ani grama sniegu
Konto usunięte: Dokładnie, dla niektórych przypadków resocjalizacja jest zbędna, zwłaszcza że takich osobników nie można mieć za ludzi.
dlatego tez chorą zwierzynę się odstrzeliwuje...nie wiem dlaczego u nas jest inaczej.. ale to na pewno przez tych matołów z wiejskiej
Konto usunięte: Oczywiście, że trzeba twardo stąpać. Święta trwają krótko, sylwester jedną noc, a o podstawowych wartościach trzeba cały rok pamiętać!
tak jest,niestety tylko nieliczni maja jakieś zasady i wartości których się trzymają niezależnie od czasu i sytuacji...ale to już inna bajka na długi zimowy wieczór ;]
lecem trochę pooddychać świeżym powietrzem... nara