Standardowe pytanie.
CZEGO SŁUCHASZ W TYM MOMENCIE?
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 56 z 151
Dobrze, tylko że w którą stronę wskaż
Czyli jestem gorszym zjebem, bo mi nie odpisałeś :(
Podpity student leje sobie pod murkiem.
Przechodzi kobitka, zadbana czterdziestolatka:
- Jak panu nie wstyd?! ... (przyjrzawszy się) - A propos, pozwoli pan, że się przedstawię?
Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie
zmienia.
Bobby Wormack
W Kołobrzegu na dreptaku apetyczna dziewczyna wchodzi na automatyczną wagę, wrzuca monetę... i z niezadowoleniem ogląda wydrukowany wynik.
Zdejmuje wiatrówkę i pantofle, znowu wrzuca monetę - znów niezadowolona z wyniku. Zdejmuje bluzkę - wynik ważenia znowu niezadowalający.
Stoi tak niezdecydowana na tej wadze - co by tu jeszcze? - na to podchodzi przyglądający się temu facet i wręczając jej garść monet mówi:
- Niech pani kontynuuje - ja stawiam!
Jedzie kobieta samochodem. Nagle usłyszała głośny hałas na zewnątrz, zatrzymała się, wychodzi z samochodu i patrzy wokół. Zobaczyła na ziemi jakąś część, dźwiga ją z trudem próbując dopasować ją gdzie się da. Nie mogąc znaleźć miejsca, z którego odpadła, zataszczyła część na tylne siedzenie i jedzie do mechanika.
Po przeglądzie mechanik mówi:
- Samochód w zupełnym porządku, ale ten właz kanalizacyjny trzeba zawieźć na miejsce..
Brick and Lace - Love is wicked
Zdejmuje wiatrówkę i pantofle, znowu wrzuca monetę - znów niezadowolona z wyniku. Zdejmuje bluzkę - wynik ważenia znowu niezadowalający.
Stoi tak niezdecydowana na tej wadze - co by tu jeszcze? - na to podchodzi przyglądający się temu facet i wręczając jej garść monet mówi:
- Niech pani kontynuuje - ja stawiam!
Jedzie kobieta samochodem. Nagle usłyszała głośny hałas na zewnątrz, zatrzymała się, wychodzi z samochodu i patrzy wokół. Zobaczyła na ziemi jakąś część, dźwiga ją z trudem próbując dopasować ją gdzie się da. Nie mogąc znaleźć miejsca, z którego odpadła, zataszczyła część na tylne siedzenie i jedzie do mechanika.
Po przeglądzie mechanik mówi:
- Samochód w zupełnym porządku, ale ten właz kanalizacyjny trzeba zawieźć na miejsce..
Brick and Lace - Love is wicked
Trudno polemizować w inny sposób kiedy na forum sami swoi :D
Konto usunięte: Dobrze, tylko że w którą stronę wskaż
Czyli jestem gorszym zjebem, bo mi nie odpisałeś :(
do Iustra jeśIi da radę :P
nieeeeee, to nie tak jak myśIisz zostałem zmuszony usunąć konto.
Czy ktoś z tutejszych obecnych czyta kawały ?
A nie no tak
Ostatnio zostałem nazwany debilem, przez userkę, której nie znam, też mi trudno z nią polemizować :(
Ja nie pytałem do czego :)
Masz sporo tych przymusów ostatnio :)
Z tutejszych na pewno
Konto usunięte: A nie no tak
Ostatnio zostałem nazwany debilem, przez userkę, której nie znam, też mi trudno z nią polemizować :(
Zauważyłem jedynie, że Pako się troszeczkę ustabilizował przez te swoje wszystkie klony
Sorry ale musiałem dodać swoje trzy grosze. A więc w stronę lustra :P
pierwsze słyszę
że Ci się chce
Konto usunięte: Zauważyłem jedynie, że Pako się troszeczkę ustabilizował przez te swoje wszystkie klony
Przez nie nie odejdzie, miał dobić do 100 tysi i zniknąć :(
Co i tak jest nierealne ale...
No bo miałeś konto swe z dużą ilością postów, powróciłeś zaraz z nowym, po czym znów usunąłeś :)
Odechciało mi się, a dokopywałem sie do coraz lepszych
Brother Ali - Whatcha got
Konto usunięte: Przez nie nie odejdzie, miał dobić do 100 tysi i zniknąć :(
Co i tak jest nierealne ale...
Wiesz co mnie najbardziej rozbawiło ?
Pavvel: nie jestes mną krwo ebana, usun ten awatar. przez ciebie nie mogę usunąc konta bo po mnie byś jechał moim wizerunkiem, a ta ebana moderacja od dwoch dni nie chce usunąć twojego nedznego profilu.
wypedalaj z mojego zycia, gnido.
Konto usunięte: wyobraź sobie, że jesteś autorytetem swoich dzieci hyde. moderacja zrobiła swoje, także odbij od nich hipokryto.
hyde bez ciebie to jak święta bez karpia także usunięcie profilu na chwilę obecną mija się z celem.
Konto usunięte: No bo miałeś konto swe z dużą ilością postów, powróciłeś zaraz z nowym, po czym znów usunąłeś :)
Oficjalnie pozostaję przy tym :)
Ksysiu oć spać, bo nie wstaniemy o 6
Nie dobijaj fotkowego ojca, jak zostawi swoje dzieci, to z żałoby zaraz po nim odejdą
Tak wiem, dziwne rzeczy tu się dzieją :)
Musiałeś jednak coś zmalować jak tak
Czyli, że się nie ujawniasz?
Sorry ale z Tobą to ja nigdzie nie pójdę
Wiesz co?
Jesteśmy podobni, mało kto nas nie lubi, większość wręcz nienawidzi. Mnie bo jestem chujem, a Ciebie że chcesz być mną!
Taki dżołk, jakby co
Nikt tu nie zna się już na żartach :(
Coolio - Gangsta's Paradise