symphonyensemble
symphonyensemble
  7 grudnia 2010 (pierwszy post)

Standardowe pytanie.

CZEGO SŁUCHASZ W TYM MOMENCIE?

tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010
PsychoKiller
PsychoKiller: Fajny av :)

Dzięki.

To w hołdzie dla tych zwierząt. W sumie to mógłbym się z nimi utożsamiać.
A wiesz, że tych jakże fajnych zwierząt w puszczy Białowieskiej jest aż 4 po stronie polskiej i tyle samo po stronie białoruskiej :and:
Jak nic widzę tu zagładę :(

J Live - The zone
tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: A wiesz, że tych jakże fajnych zwierząt w puszczy Białowieskiej jest aż 4 po stronie polskiej i tyle samo po stronie białoruskiej

Wikipedia podaje, że niby od 12 - 15. I weź tu polegaj na źródło :zabawa:

Jay Elektronica - Exhibit C
PsychoKiller
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 22
PsychoKiller
  14 grudnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzięki.

;)

Konto usunięte
Konto usunięte: To w hołdzie dla tych zwierząt. W sumie to mógłbym się z nimi utożsamiać. A wiesz, że tych jakże fajnych zwierząt w puszczy Białowieskiej jest aż 4 po stronie polskiej i tyle samo po stronie białoruskiej Jak nic widzę tu zagładę :(

Ogladalem niedawno na telewizyjnej jedynce wlasnie program o nich. Statystyki naprawde sa zatrwazajace...

Severe Torture "Countless Villains"

Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.

tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010
PsychoKiller
PsychoKiller: Ogladalem niedawno na telewizyjnej jedynce wlasnie program o nich. Statystyki naprawde sa zatrwazajace...

O wiele za wcześnie te programy idą, człowiek nie ma jak sobie na nie pozwolić. Rzadko kiedy mam możliwość coś takiego obejrzeć. :(
Choć w sumie mieszkam na terenie puszczy więc powinienem bardziej na żywo, choć wiadomo że takich rysiów nie pooglądam.
Raz podczas biegania mogłem się natknąć na żubry podobno, tylko że skręciłem w złą stronę lasu, przynajmniej tak mi mówił pewien człowiek. ;)
Tak swoją drogą puszcza ta to piękne miejsce.

Planet Asia ft. 427 - Bringin it back
tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010

Slick Rick - Memories

PsychoKiller
PsychoKiller
  14 grudnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Wikipedia podaje, że niby od 12 - 15. I weź tu polegaj na źródło

Konto usunięte
Konto usunięte: O wiele za wcześnie te programy idą, człowiek nie ma jak sobie na nie pozwolić. Rzadko kiedy mam możliwość coś takiego obejrzeć. :( Choć w sumie mieszkam na terenie puszczy więc powinienem bardziej na żywo, choć wiadomo że takich rysiów nie pooglądam. Raz podczas biegania mogłem się natknąć na żubry podobno, tylko że skręciłem w złą stronę lasu, przynajmniej tak mi mówił pewien człowiek. ;) Tak swoją drogą puszcza ta to piękne miejsce.

W necie znajdziesz duzo tego typu programow.
W ktorej czesci Polski mieszkasz ;>

Severe Torture "Buried Hatchet"

tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010
PsychoKiller
PsychoKiller: W necie znajdziesz duzo tego typu programow.

Jakoś w tv ogląda się inaczej i wtedy jest po co ją w ogóle włączać :ziober2:

PsychoKiller
PsychoKiller: W ktorej czesci Polski mieszkasz ;>

Północno - wschodniej :tak:

Hezekiah - That fillling
PsychoKiller
PsychoKiller
  14 grudnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakoś w tv ogląda się inaczej i wtedy jest po co ją w ogóle włączać

Kiedys wiecej bylo tego typu programow. Na jedynce cos tam leci kolo poludnia tylko nie pamietam juz w ktore dni. Kiedys caly cykl o ptakach ogladalem :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Północno - wschodniej

Puszcza Bialowieska :O

A co do rysia, bo tez jestem ciekawy napisze zaraz typkowi e-mail :D

Severe Torture "Submerged In Grief (Instrumental)"

tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010
PsychoKiller
PsychoKiller: Kiedys wiecej bylo tego typu programow. Na jedynce cos tam leci kolo poludnia tylko nie pamietam juz w ktore dni. Kiedys caly cykl o ptakach ogladalem

Też kiedyś oglądałem, teraz rzadko koło południa w domu jestem. Nie mam jak oglądać, gdy pracuję. A te programy są o wiele bardziej ciekawsze niż jakieś tańce z gwiazdami czy mam talent, które tylko szerzą rzecze fanów lub fanek ludziom.

PsychoKiller
PsychoKiller: Puszcza Bialowieska :O A co do rysia, bo tez jestem ciekawy napisze zaraz typkowi e-mail :D

W sumie to Puszcza Augustowska ale do Białowieskiej jest niedaleko :D

:)
PsychoKiller
PsychoKiller
  14 grudnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Też kiedyś oglądałem, teraz rzadko koło południa w domu jestem. Nie mam jak oglądać, gdy pracuję. A te programy są o wiele bardziej ciekawsze niż jakieś tańce z gwiazdami czy mam talent, które tylko szerzą rzecze fanów lub fanek ludziom.

Bo ludzie zamiast dowiedziec sie czegos o otaczajacej nas naturze, nauce w ogole to wola ogladac bezsensowne programy czy seriale. Nic dziwnego, ze potem takie a nie inne jest spoleczenstwo...

Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie to Puszcza Augustowska ale do Białowieskiej jest niedaleko :D :)

W nastepnym roku wybieram sie do Bialowiezy to bedzie okazja sie poznac i polazic troche po gluszy ;)

Decapitated "Day 69"

tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010
PsychoKiller
PsychoKiller: Bo ludzie zamiast dowiedziec sie czegos o otaczajacej nas naturze, nauce w ogole to wola ogladac bezsensowne programy czy seriale. Nic dziwnego, ze potem takie a nie inne jest spoleczenstwo...

To prawda. Zresztą nie rozumiem jak można oglądać czegoś co ma po 10 lub więcej edycji i dalej się nie nudzi :ziober2:

PsychoKiller
PsychoKiller: W nastepnym roku wybieram sie do Bialowiezy to bedzie okazja sie poznac i polazic troche po gluszy ;)

Czemu nie ;).
Od razu pod uwagę weź komary i kleszcze :ziober2:
I jak wybierzesz porę to z dobrą, słoneczną pogodą, bo tak to nie ciekawie się łazi ;]. Nie ma to jak słońce.

Freeway & Jake One - One thing
tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010

Tiye Phoenix - Just go :rock:

tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010

Afu-ra - Open

PsychoKiller
PsychoKiller
  14 grudnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: To prawda. Zresztą nie rozumiem jak można oglądać czegoś co ma po 10 lub więcej edycji i dalej się nie nudzi

Ci co to nagrywaja maja dobry patent na tych co to ogladaja. Tak w skrocie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu nie ;). Od razu pod uwagę weź komary i kleszcze I jak wybierzesz porę to z dobrą, słoneczną pogodą, bo tak to nie ciekawie się łazi ;]. Nie ma to jak słońce.

;)
Mozna powiedziec, ze mieszkam w lesie i komary czy podobne robactwo mi nie straszne. Ale o zabezpieczeniu nie zapomne ;)
Planuje na caly weekend tam pojechac zeby troche polazic :) W slonecznej pogodzie ;)

Decapitated "Visual Delusion"

tibauld
tibauld
  14 grudnia 2010
PsychoKiller
PsychoKiller: Ci co to nagrywaja maja dobry patent na tych co to ogladaja. Tak w skrocie :)

Ale to jest w sumie tania i płytka rozrywka. W sumie to samo można powiedzieć o tych co oglądają sport ale to jednak dalej inna kategoria ;]

PsychoKiller
PsychoKiller: ;) Mozna powiedziec, ze mieszkam w lesie i komary czy podobne robactwo mi nie straszne. Ale o zabezpieczeniu nie zapomne ;) Planuje na caly weekend tam pojechac zeby troche polazic :) W slonecznej pogodzie ;)

W lato nie jest jeszcze tak strasznie, pod względem kleszczy ale jak przychodzi jesień, to wystarczy przejść się lasem a na czarno czasem się ma kleszczy, a jak wiadomo trzeba na nie uważać, bo zapalenie opon mózgowych jest dosyć groźną chorobą :(
Taka najlepsza. Zwłaszcza jakbyś chciał robić zdjęcia czy dalej się swoimi piszczałkami bawić. ;D

Looptroop Rockers - On Repeat
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.