Szczerze ? Wchodzę na forum, oczywiście na początku hyde ;d
I na R&M, nie spoglądając na posty innych użytkowników wkleiłem tytuł oczywiście Dżemu :) Zbieg okoliczności :)
Dżem - Mała aleja róż
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, prawdziwi mężczyźni jedzą pszczoły !
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
9 marca 2011
=
Abradab - Miasto jest nasze.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Project2501
9 marca 2011
In This Moment - The Promise
NoChange
9 marca 2011
uotr: zczerze ? Wchodzę na forum, oczywiście na początku hyde ;d
I na R&M, nie spoglądając na posty innych użytkowników wkleiłem tytuł oczywiście Dżemu :) Zbieg okoliczności :)
Wiem wiem, tylko tak się śmieję :) w tym samym momencie dodaliśmy ten post, więc ewidentnie jest to zbieg okoliczności ;)
NuTiiiiii
9 marca 2011
=
Sokół & Pono - Dwie kochanki
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii
9 marca 2011
=
O.S.T.R - Dzień po dniu.
NuTiiiiii
9 marca 2011
=
Koras & Juras - Bohaterka.