Klasycznie, wykonawca i tytuł ;]
Miłego nabijania ;]
Alien ant farm - smooth criminal
lista tematów
Czego aktualnie słuchacie . strona 55 z 152
:D
Coś było ale nie pamiętam dokładnie .
No i do tego to własnie Twoja wina o tak, tak .
Tu jej nie masz :DDD
Tede ft. V.E.T.O. - Drin za drinem
Jak Ty nie znasz propozycji, które podajesz, bo Ci w pamięć nie zapadły, to rzeczywiście to musiało być słabe, nawet dla Ciebie samej
Jeszcze się dowiem, że to ja Ci polewałem
Mam
Big Boi - Shutterbug
Konto usunięte: Sklepy monopolowe muszą znajdować się co najmniej 100 metrów od szkół i boisk - radni nie zgodzili się na ułatwienia w sprzedaży alkoholu.Grupa mieszkańców chciała zmniejszenia odległości do 50 metrów. Dyskusja radnych była miejscami bardzo ciekawa, Padały teksty o hipokrytach i abstynentach.
Chamstwo w biały dzień .
Konto usunięte: Jak Ty nie znasz propozycji, które podajesz, bo Ci w pamięć nie zapadły, to rzeczywiście to musiało być słabe, nawet dla Ciebie samej
Ja po prostu zapominam o tym co la mnie przykre, w tym przypadku odrzucenie przez Twoją osobę .
Masz szczęście, że nie pamiętam kto polewał
Nie tu :D
VNM - Widzę ich
Widzę, że ubolewasz
Ankaa: Ja po prostu zapominam o tym co la mnie przykre, w tym przypadku odrzucenie przez Twoją osobę .
Wytłumaczyłem to już Twoje jak zwykle jest słabe, pani podziękujemy
Ja bym Ci nie polał Przyniósł colę czy coś
Om kolegów się martwie .
Również dziękuję, znowu poległam .
Dzięki za szczerość Krzysiu . Miły gest
No nie masz, nie masz ;) :*
VNM - Zrób To - Mixtape 2009
Dobra, dobra
Z Twoimi propozycjami Żebym sam nie wyszedł z sugestią Twoich nagrań, to do dziś bym Cię nie słyszał
Wiem Bardzo miły
Tak?
Run Dmc - Rock box
Dobre serduszko mam .
Konto usunięte: Z Twoimi propozycjami Żebym sam nie wyszedł z sugestią Twoich nagrań, to do dziś bym Cię nie słyszał
:D No na to bym nie wpadła, rzeczywiście .
Doceniam :D Oj tak .
No ;)
Beef- VNM - 100 gwoździ do twojej trumny (prod. MeHow)