Klasycznie, wykonawca i tytuł ;]
Miłego nabijania ;]
Alien ant farm - smooth criminal
lista tematów
Czego aktualnie słuchacie . strona 34 z 152
Konto usunięte: Tak w 99% jestem obiektywny
Ja nie pamiętam czegoś takiego od dawna Nie chciałem przeszkadzać, przecież wiesz Zresztą miałem zachrypnięty głos wczoraj jak dyskutowałem
Na tak 60 % bym się możi i zgodziła :D
Ja sobie przypomniałam :D Jasne Mówiłam, że nic w sobote nie robię ;[ Nie interesuje mnie to :D
Prosto Mixtape 600V - Wolnosć
Nie masz szans, kobieto
Mama Ci pomoże, żeby się podobało dłużej Nie, nie zapomniałem :) A ja myślałem, że może raczej tak! :) Powiedz, że nie obchodzi
Leć :D
Captain hollywood project - More and more
Konto usunięte: Nie masz szans, kobieto
Mama Ci pomoże, żeby się podobało dłużej Nie, nie zapomniałem :) A ja myślałem, że może raczej tak! :) Powiedz, że nie obchodzi
Bywa.
No zapewne Jasne . To się było trzeba zapytać, no. Nie obchodzi mnie jaki miałeś głos, tak :D
Osz w morduche jak zimno ;O
Prosto Mixtape 600V - Uciec
Ankaa: Bywa.
No zapewne Jasne . To się było trzeba zapytać, no. Nie obchodzi mnie jaki miałeś głos, tak :D
Właśnie
To dobrze :D Nie zapomniałem Jakbym przeszkadzał by mi się tylko dostało To po co mi wypominasz, że na coś czekałaś?
Dodaj teraz 8 stopni mniej do tego co masz, wyjdzie Ci temperatura u mnie
W przybliżeniu
Morris - Desire
Konto usunięte: Właśnie
To dobrze :D Nie zapomniałem Jakbym przeszkadzał by mi się tylko dostało To po co mi wypominasz, że na coś czekałaś?
.
Ta :D No, no . Nie jestem groźna przecież ! Wręcz przeciwnie, byłoby miło ! Nie rozumiemy się .
Konto usunięte: Dodaj teraz 8 stopni mniej do tego co masz, wyjdzie Ci temperatura u mnie
W przybliżeniu
Oł to ciepło .
Ciasto sama zrobiłam ! .
Prosto Mixtape 600V - Zrób to
Ankaa: .
Ta :D No, no . Nie jestem groźna przecież ! Wręcz przeciwnie, byłoby miło ! Nie rozumiemy się .
:)
Tak No bo nie A czy ja wiem czy nie? Jak nie sprawdzałem Nie rozumiem, właśnie
Widziałem o 14.00 jak ryby łowili, masochiści chyba
To i ja potrafię a się nie chwalę Wyszło? :D
Linkin park - Points of autorin
;P
Eh . Ja swoje wiem :D No własnie nie wiesz a mi tu gadasz ! . Chodziło mi, że nie interesuje i nie obchodzi czy był zachrypnięty czy nie, dla mnie to bez różnicy .
Konto usunięte: Widziałem o 14.00 jak ryby łowili, masochiści chyba
To i ja potrafię a się nie chwalę Wyszło? :D
Też można .
Pierwszy raz w życiu sama zrobiłam ! :D No .
Prosto Mixtape 600V - Więzi muzyki Prosto Remix
Ankaa: ;P
Eh . Ja swoje wiem :D No własnie nie wiesz a mi tu gadasz ! . Chodziło mi, że nie interesuje i nie obchodzi czy był zachrypnięty czy nie, dla mnie to bez różnicy .
:)
Nie zapomniałem! Jak nie byłem przekonany to nie gadałem Ale dal mnie jest różnica jaki jest
Ja bym nie mógł :)
Ja robiłem tak dawno temu jagodzianki, że nawet nie pamiętam kiedy to było To dobrze :D
Jan Wayne - Because the night