Klasycznie, wykonawca i tytuł ;]
Miłego nabijania ;]
Alien ant farm - smooth criminal
lista tematów
Czego aktualnie słuchacie . strona 146 z 152
Szczerze? To nie jest zmiana, tak po prostu widziałem małe oczy, zwłaszcza Twoje, ale zmieniałem zdanie :)
Wiesz jak jest Anno :)
Czuję teraz nieświeże powietrze nad sobą I czuję, że do wtorku zniknie, być może na zawsze ;)
Konto usunięte: Szczerze? To nie jest zmiana, tak po prostu widziałem małe oczy, zwłaszcza Twoje, ale zmieniałem zdanie :)
Nawet jeśli nie do końca rozumiem to i tak mnie to cieszy
Konto usunięte: Wiesz jak jest Anno :)
Czuję teraz nieświeże powietrze nad sobą I czuję, że do wtorku zniknie, być może na zawsze ;)
A no ;)
Coś nie ten ? : ninja:
Paulla .
No bo tak niestety jest, Aniu :D
Nie widzę w nich dziś wredności, choć wczoraj pisałem inaczej :)
No nie wiem, czy ano :)
Być może nie ten, czułem to wcześniej lecz wcześniej byłem miły i rozczulałem sie, od jutra nie zamierzam, nie zamierzam też pomagać
Vinylshakerz - One night in Bangkok
Konto usunięte: No bo tak niestety jest, Aniu :D
Nie widzę w nich dziś wredności, choć wczoraj pisałem inaczej :)
;)
No właśnie ale dlaczego ?
Ankaa: No nie wiem, czy ano :)
Być może nie ten, czułem to wcześniej lecz wcześniej byłem miły i rozczulałem sie, od jutra nie zamierzam, nie zamierzam też pomagać
Wiesz.
Czas na zmiany?
Letni Chamski Podryw
No bo nie widzę Aniu, tyle :D
Nie mam pojęcia :)
Skoro ktoś nie umie uszanować czegoś, czemu to ja mam być tym szanującym? :)
Zwłaszcza, że pamiętam te czasy jak kiedyś stanowiłem kolektyw, to ja wyznaczałem ludzi, to ja decydowałem kto za co odpowiada, to ja byłem wszystkiemu winny :D
Alex Gaudino (feat. Shena) - Watch out
Nie chcesz mi powiedzieć ;[
Konto usunięte: Nie mam pojęcia :)
Skoro ktoś nie umie uszanować czegoś, czemu to ja mam być tym szanującym? :)
Zwłaszcza, że pamiętam te czasy jak kiedyś stanowiłem kolektyw, to ja wyznaczałem ludzi, to ja decydowałem kto za co odpowiada, to ja byłem wszystkiemu winny :D
Szkoda ;)
Coś się stało .
A co chcesz wiedzieć, Anno? :D
No bo nie wiem, możesz myśleć wiele :D Wiem, że często uważasz inaczej niż jest :D
Nic się nie stało, po prostu jedni ludzie odeszli, zostali zastąpieni innymi, gorszymi niestety:D
Pamiętam te czasy, jak nas dwóch przepędzało 6 ludzi z czego mój kolega tylko na boisko wchodził, teraz za mną tak nie pójdą :)
Avicii & Sebastien Drums - My feelings for you
Nic już, nic ;*
Też racja. Ale również zdarza nam się zgadzać :D
Konto usunięte: Nic się nie stało, po prostu jedni ludzie odeszli, zostali zastąpieni innymi, gorszymi niestety:D
Pamiętam te czasy, jak nas dwóch przepędzało 6 ludzi z czego mój kolega tylko na boisko wchodził, teraz za mną tak nie pójdą :)
Taka kolej rzeczy.
Wszystko mija, nie zawsze jest fajnie i miło .
Co chcesz to masz, skoro tak, to ok :)
Tak jak Ty się sprzeczać nie chcesz, ja również
Zdaję sobie z tego sprawę, jednak wkurza to, że mogło by być do teraz a nie jest. Nie chodzi mi o takie sytuacje a ogólnie :)
Benny Benassi - Hit my heart
Tak ;)
No to już dużo ;p
Konto usunięte: Zdaję sobie z tego sprawę, jednak wkurza to, że mogło by być do teraz a nie jest. Nie chodzi mi o takie sytuacje a ogólnie :)
A no mogło ale nic nie zrobisz niestety ;)
Doniu - w trasie