Hej mam netfliksa jaki film ciekawy polecacie wzucajcie swoje propozycje
lista tematów
Netfliks
Hej, a jakie gatunki lubisz oglądać? Taka informacja by wiele ułatwiła, chyba, ze jesteś otwarta na wszelkie propozycje. :)
Mi podobał się; BFG, Kluseczka, You get me, Bleach, Notatnik śmierci, Cisza.
Netflix słynie z seriali, podobały mi sie takie:
- IO
- Unsolved
- Safe
- Bates motel
- The 100
- 13 powodów
- Orphan black
- The order
- Raising Dion
- The umbrella academy
- Lucyfer
- Zagubieni w kosmosie
- The end of the f-ing world.
Mi podobał się; BFG, Kluseczka, You get me, Bleach, Notatnik śmierci, Cisza.
Netflix słynie z seriali, podobały mi sie takie:
- IO
- Unsolved
- Safe
- Bates motel
- The 100
- 13 powodów
- Orphan black
- The order
- Raising Dion
- The umbrella academy
- Lucyfer
- Zagubieni w kosmosie
- The end of the f-ing world.
To zależy jakie lubisz filmy lub seriale.
Moja lista na razie to:
Russian Doll
OA
Innocents
Shadowhunters
Bitten
The Originals
The Order
Izombie
I Land
Day Break
Breaking Bad
El Camino
Punisher
Boyka
Riverdale
Stranger Things
Orange is New Black
Black Orphan
Sabrina
Będziesz miała zajęcie na dłuższy czas po tym temacie na forum 😁
UniqueSnowflake: Yennefer na początku nie była piękna. Musiała przejść bardzo bolesną "przemianę" wyrzekając się możliwości posiadania potomstwa.
A mnie to tak zastanawiało gdy oglądałem ten film, czy aktorka która grała rolę Yennefer przed przemianą to czy po przemianie była ta sama aktorka czy jakaś inna podstawiona:)
Damian241: A mnie to tak zastanawiało gdy oglądałem ten film, czy aktorka która grała rolę Yennefer przed przemianą to czy po przemianie była ta sama aktorka czy jakaś inna podstawiona:)
Raczej charakteryzacja lub zabawa grafiką. Tak przymajmniej myślę. 🙂 Zresztą można to łatwo sprawdzić w sieci. Jednak napisałeś Yennefer w swoim poście, więc odniosłeś się do całokształtu postaci, a nie aktorki, która ją grała. Dlatego wtrąciłam o tej przemianie. 😉
UniqueSnowflake: Raczej charakteryzacja lub zabawa grafiką. Tak przymajmniej myślę. 🙂 Zresztą można to łatwo sprawdzić w sieci. Jednak napisałeś Yennefer w swoim poście, więc odniosłeś się do całokształtu postaci, a nie aktorki, która ją grała. Dlatego wtrąciłam o tej przemianie. 😉
przed przemiana wygladala smiesznie