Piszę książke może ktoś chce przeczytać i ocenić fragment książki
lista tematów
Książka strona 1 z 2
Konto usunięte: jestemwczorajsza: WiolaWiolcia: Wysłać Tb fragment książki
Ja rowniez chetnie poczytam, czekam na fragment :-).
Co to ,to nie pierwszy wpadłem na pomysł ,że jak już zostanie sławną pisarką to sprzedam jej pierwsze bazgrołki.
Poki co nie dostalam bazgrolek wiec chyba najwiecej zarobisz.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: ASZABENE: jestemwczorajsza: WiolaWiolcia: Wysłać Tb fragment książki
Co to ,to nie pierwszy wpadłem na pomysł ,że jak już zostanie sławną pisarką to sprzedam jej pierwsze bazgrołki.
Nie będę taki jak twojego taty dzieci i mogę Ci odsprzedać pierwszy akapit za tonę złota . Inwestycja trochę w ciemno ,ale trzeba żyć nadzieją.
Konto usunięte: jestemwczorajsza: ASZABENE: jestemwczorajsza: WiolaWiolcia: Wysłać Tb fragment książki
Nie będę taki jak twojego taty dzieci i mogę Ci odsprzedać pierwszy akapit za tonę złota . Inwestycja trochę w ciemno ,ale trzeba żyć nadzieją.
Czyli mam rozumiec, ze nie tylko ja nie otrzymalam fragmentu? Ten juz handluje powietrzem, to trzeba umiec!
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Obawiam się, że koleżanka na forum już nie wejdzie. Nici z czytania. Lecz biorąc pod uwagę brak interpunkcji oraz powtórzenie w jednym, prostym zdaniu nie mamy chyba czego żałować.
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Obawiam się, że koleżanka na forum już nie wejdzie. Nici z czytania. Lecz biorąc pod uwagę brak interpunkcji oraz powtórzenie w jednym, prostym zdaniu nie mamy chyba czego żałować.
Oj zaskoczę Cię ,w sensie takim ,że kawałek obiecanego tekstu przesłała. Powiem tak gdybym był jej nauczycielem ,pewnie czytając setki innych wypocin uczniów ta zwróciła by moją uwagę,ale jako zupełnie postronny czytelnik stwierdzam ,że mało w tym finezji .
Zaczynając w tym wieku jest szansa na szlif ku przyszłym, bardziej finezyjnym tekstom. Kluczowe są chęci. A o czym to traktuje?
Podejmujesz wyzwanie?