Jak wyżej.
Wrzucać mi tu filmy z najlepszymi/najciekawszymi zdjęciami, pracą kamery itd.
Fabuła bez znaczenia, mają być WIZAUALNIE zajebiste.
No.
lista tematów
Filmy najciekawsze technicznie.
mój znajomy robi fajne klipy -
jak na 18 latka chyba
raczej banał przy użyciu fotoszopów ..ale sam montaż dobry
http://www.youtube.com/watch?v=DhV0IrA06Mg - to chyba taki zlepek jego filmów
możesz też inne jego dziła obczaić
...Ignorance is bliss...
Battleship
The Ritual
Avengers
DC SHOES: KEN BLOCK GYMKHANA TWO THE INFOMERCIAL http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo
Man of Steel
Evil Dead
No to chyba zdecydowanie Avatar: efekty 10/10, fabuła 2/10.
Oczywiście: Ostatni władca wiatru (efekty czadowe) i Złoty kompas (bardzo fajna fabuła i super efekty), Kapitan Ameryka (efekty fajne, fabuła: komiks), Żródło (fajne efekty, ale dużo lepsza fabuła), Donie Darko (dobra fabuła efekty miejscami fajne, ale pewnie ci się nie spodoba, wymaga trochę wyobraźni by zrozumieć przesłanie).
Polecił bym mój ulubiony film Dark City, ale już mi kiedyś ktoś powiedział, że mu się efekty nie podobały.
Jumper (ciekawe efekty, fabuła: do bani).
Inne to np. X-men (wszystkie części miały fajne efekty, a fabułę średnią). Star Trek Into Darkness (nie tylko jeśli jesteś fanem Startreka jak ja) oraz cała seria komiksów kinowych Marvella (super efekty średnia fabuła) np. Iron Man.
Może jeszcze Sherlock Holmes (obie części), efekty są tam fajne, film trzyma w napięciu, dialogi fajne, akcja wartka jak dla mnie wart polecenia.
Konto usunięte: No to chyba zdecydowanie Avatar: efekty 10/10, fabuła 2/10.
Oczywiście: Ostatni władca wiatru (efekty czadowe) i Złoty kompas (bardzo fajna fabuła i super efekty), Kapitan Ameryka (efekty fajne, fabuła: komiks), Żródło (fajne efekty, ale dużo lepsza fabuła), Donie Darko (dobra fabuła efekty miejscami fajne, ale pewnie ci się nie spodoba, wymaga trochę wyobraźni by zrozumieć przesłanie).
Polecił bym mój ulubiony film Dark City, ale już mi kiedyś ktoś powiedział, że mu się efekty nie podobały.
Jumper (ciekawe efekty, fabuła: do bani).
Inne to np. X-men (wszystkie części miały fajne efekty, a fabułę średnią). Star Trek Into Darkness (nie tylko jeśli jesteś fanem Startreka jak ja) oraz cała seria komiksów kinowych Marvella (super efekty średnia fabuła) np. Iron Man.
Może jeszcze Sherlock Holmes (obie części), efekty są tam fajne, film trzyma w napięciu, dialogi fajne, akcja wartka jak dla mnie wart polecenia.
Mnie tam się Dark City podobało. ;)
Wszystko z tego co podałeś oglądałem poza władcą wiatru, kompasem i startrekiem.
Zbadam.
Wszystko co podała reszta oglądałem.