Uwaga... Zaczynamy grę fabularną. Każda osoba, która wypowie się w tym temacie, a nie należy do grona osób biorących udział w zabawie niech nie liczy, że zostanie to bez odzewu, liczę na twoją pomoc Rex.
Lista:
Rotherick - Prowadzący
Paulinessa
RexMundi
Styka51
Piaseczek
ReDAnGeLonesec
kuba92762
MaqdaIena
gregorm26
Proszę wszystkie te osoby o potwierdzenie udziału i możemy zaczynać.
lista tematów
The Saw - Spin Off strona 2 z 3
Zbyt duży zapał na początku, "wszystko już już i to bez nabijania, Rex banuj!", rekrutacja skończona w godzinę... no i chłopak chyba się wypalił ;)
yhym
Twoja postać własnie zakończyła sesje , dowiadujesz się że znajomi organizują wyjazd do Nowej Zelandii , możesz sie z nimi zabrać za darmo, jednak oznacza to że nie zjawisz się na obronie pracy
co robisz ?
...Ignorance is bliss...
twoja postać to sztywniara i nudziara ;/
niestety przyjaciele są rozczarowani i w Twoje miejsce zabierają Jacka
Ty szykujesz się do obrony - gdy otrzymujesz tel że zostaje ona przełożona o 3 tygodnie
co robisz
...Ignorance is bliss...
Jest ambitna i obecna sytuacja nie pozwala jej na przełozenie obrony na wrzesień, musi uporać się z tym teraz,a to dla niej obecnie priorytet!
RexMundi: niestety przyjaciele są rozczarowani i w Twoje miejsce zabierają Jacka
Ty szykujesz się do obrony - gdy otrzymujesz tel że zostaje ona przełożona o 3 tygodnie
co robisz
Dzwonię do nich i każę im wysłać po mnie prywatny odrzutowiec. Nie przyjmuję odmowy podpierając się kompletem naostrzonych noży, z których mogę zrobić niezły użytek.
Konto usunięte: Jest ambitna i obecna sytuacja nie pozwala jej na przełozenie obrony na wrzesień, musi uporać się z tym teraz,a to dla niej obecnie priorytet!
jest przewidywalna, brak u niej szaleństw , zapewne chodzi ubrana jakby ciągle szła do kościoła, prawdopodobnie bardzo nieśmiała i zakompleksiona, nigdy nie miała chlopaka , podkochuję się w koleżance z ławki - Styka51
Konto usunięte: Dzwonię do nich i każę im wysłać po mnie prywatny odrzutowiec. Nie przyjmuję odmowy podpierając się kompletem naostrzonych noży, z których mogę zrobić niezły użytek.
oczywiście ekipa Cię wyśmiewa , co prawda jeszcze nie wylecieli - ale nie mają już miejsca - zajął je Jacek
Twój brat bliźniak , ale informują Cię że jeśli przekonasz brata by zrezygnował z podróży marzeń - to lecisz
co robisz ?
---------------------
Styka51 - biseksualna koleżanka ze studiów Pauliny, niestety mimo swojej przebojowości, pociągu do ekstremalnych wyzwań , ukrywa swoje pociągi seksualne na dwa fronty, własnie wylatuje ze znajomymi na wycieczkę do Nowej Zelandii , przykro jej że Paulina odmówiła - ( skrycie się w niej kocha , jednak boi się to okazać - bo uważa Paulina za konserwatystkę oraz nie chcę stracić jej przyjaźni )
ma teraz mętlik w głowie - lecieć na przygodę życia - czy zostać w Polsce i zapewne nudzić się , ale być blisko Pauliny
co robi ?
--
Jacek - student z bractwa MKH ( MetaKoksHasz), iprezowicz , potrafi zapić się do nieprzytomnego w 15 min , brat bliźniak Pauliny - jednak z wyjątkiem pokrewieństwa skrajne dwa bieguny -
bez wahania wskakuje na miejsce Pauli i leci na wyprawę
liczy że w czasie podróży poderwie kumpele siostry - Styke , ewentualnie jakas inne foczkę
bardzo chcę lecieć - czekał na tą wyprawę od roku
-
wśród towarzyszy widzisz ich żal w oczach że zajmujesz miejsce siostry i wyczuwasz ze jesteś niemile widziany
co robisz ?
...Ignorance is bliss...
RexMundi: Styka51 - biseksualna koleżanka ze studiów Pauliny, niestety mimo swojej przebojowości, pociągu do ekstremalnych wyzwań , ukrywa swoje pociągi seksualne na dwa fronty, własnie wylatuje ze znajomymi na wycieczkę do Nowej Zelandii , przykro jej że Paulina odmówiła - ( skrycie się w niej kocha , jednak boi się to okazać - bo uważa Paulina za konserwatystkę oraz nie chcę stracić jej przyjaźni )
ma teraz mętlik w głowie - lecieć na przygodę życia - czy zostać w Polsce i zapewne nudzić się , ale być blisko Pauliny
co robi ?
Styka51 zostaje w kraju, gdyż za tydzień ma obronę Czeka również na Paulinę, kiedy już obie dostają 5 z obrony idą na melanż, gdzie to próbuje zdobyć serce swej przyjaciółki. Następnego dnia z wielkim kacem (równiez moralnym) wsiada do samolotu, który został podstawiony przez jej bogatego przystojnego sponsora ( musi przecież za coś żyć). I leci na przygodę życia!