cześć !
Jakie lubicie filmy związane ze Świętami Bożego Narodzenia?
Oglądacie Kevina?
świąteczne strona 1 z 2
Kurdę nie pamiętam tytułu dokładnego, ale Grizłoldowie mi się kojarzą ze świetami, pamiętam scenę z niedzwiedziem, która mnie niesamowicie śmieszyła lata temu ;D. Być może to własnie to co Kamil napisał ''Witaj święty Mikołaju '' ;D. Tak to chyba to, i wiewiórka w choince ;D.
Co do Kevina, to gdyby leciał w swięta, a ja akurat bym była na nudnym spotkaniu rodzinnym to chętnie bym obejrzała po raz setny pewnie ;D. No i mam sentyment do tego filmu, gdyż mój pierwszy w życiu wypad do kina był na ''Kevina samego w Nowym Jorku''.
Jeszcze mi się kojarzy taki film, którego tytułu oczywiście nie pamietam, gdzie młode małżeństwo kupiło dom na jakiejś małej wsi, miało być pięknie i uroczo, a okazało się, ze dom to ruina totalna, listonosz był świrem...Małżeństwo dom postanowiło sprzedać, mieli w tym pomóc mieszkańcy miasteczka, którym obiecano zapłatę za odegranie teatrzyku jak jest fajnie przed potencjalnymi kupcami. Grał tam chyba też Chevy Chaise .
a To właśnie miłość'? ponoć ten film był inspiracją dla Listów do M.
chyba nie oglądałam ;o
Kilka razy w święta obejrzałam przypadkiem Grinch'a no i film Listy do M. pozytywnie mnie zaskoczył w zeszłym roku
Listy do M.
Jeden z fajniejszych polskich filmów ostatnich lat.
Kevina u nas puszczają częściej na Wielkanoc, banda matołkõw. Co jeszcze ze świętami...
"Serendipity" z 2001 z Kate Beckinsale i John Cusack - słodkie romansidło, ale podobało mi sie.
Ach i moj ulubiony "Love actually" z 2003, Hugh Grantem , Keira Knightley i... nawet Claudia Schiffer tam sie przewinie.
Jeśli ktoś nie oglądał, a kocha brytyjski humor, akcent, Granta i Knightley to polecam !!!!
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Soundtrack do Love actually tez jest mega :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail