siemanko nie moglem nic znaleźć zadnego tematu na ten temat ;d wiec zakladam swoj, a wiec tak jak w temacie, jaki jest waszym zdaniem najlepszy lub wasz ulubiony horror? moze byc kilka propozycji :)
lista tematów
Najlepsze horrory jakie widzieliscie :) strona 2 z 3
nie zgadzam się. wg. mnie najlepsza jest 2. część (w której gra moja miłość z końcowych klas podstawówki, czyli Henty Rollins :)) i
czyli 4. :) fajne sceny są :)
za to 3. część jest średnia.
nie czytaj RexMunda. obadaj 2 i 4. 3. możesz sobie darować :)
Nie wiem czy mówimy o tym samym filmie, ale dramat mi tam nie pasuje, chociaż jakby wziąć to jako zwykłą chorobę psychiczną to może. Ten tytuł mi miesza. :)
Na yt jest tylko przeróbka z Voldemortem, haha
Gothiclady: to egzorcysta - początek. bieda z nedzą. chodziło mi o ten:
http://www.filmweb.pl/Egzorcysta
Nie pamiętam czy oglądałam, mylą mi się już. :D
Droga bez powrotu wszystkie części, Absentia, topór,sierota, xd Naznaczony,szepty, dzieci kukurydzy oraz tatuś i mamusia,to chyba najbardziej poryte 2 horrory jakie oglądałam..
A oglądaliście może szepty? Niedawno był w polskich kinach. Tak jak mówili, że to film podobny do Inni z Nicole Kidman. Mi osobiście obydwa filmy się podobały,ale pod koniec tak namieszali,że trzeba było się domyślać o co chodzi. . .
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek