lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 128 z 377
Zostań - bardzo mi się podobał. Lubię takie filmy, więc jeśli ktoś znałby coś podobnego to mógłby wypisać jakieś tytuły. Byłabym wdzięczna :)
Hitler. Narodziny zła - dobre kino. W tym filmie jest pokazane w jaki sposób Hitler doszedł do władzy absolutnej jakby nie patrzeć. Bardzo mnie ten film zaciekawił.
Sunset Limited - jeden pokój, tylko dwóch aktorów (Tommy Lee Jones i Samuel L. Jackson) i to cały film. Ale dla mnie mistrz. Oni prowadzą tam rozmowy na przeróżne tematy, takie o życiu i śmierci - dosłownie. I taka sama prośba jak do góry, jeśli ktoś zna coś podobnego to proszę o tytuły :)
Tożsamość - świetny. Kilka osób trafia dziwnym zbiegiem okoliczność do jednego motelu i oni tam powoli zaczynają umierać. Ci, którzy pozostali przy życiu poszukują zabójcy... ale nie wszystko jest takie jak się wydaję. I ta sama prośba co wcześniej
Hitler. Narodziny zła - dobre kino. W tym filmie jest pokazane w jaki sposób Hitler doszedł do władzy absolutnej jakby nie patrzeć. Bardzo mnie ten film zaciekawił.
Sunset Limited - jeden pokój, tylko dwóch aktorów (Tommy Lee Jones i Samuel L. Jackson) i to cały film. Ale dla mnie mistrz. Oni prowadzą tam rozmowy na przeróżne tematy, takie o życiu i śmierci - dosłownie. I taka sama prośba jak do góry, jeśli ktoś zna coś podobnego to proszę o tytuły :)
Tożsamość - świetny. Kilka osób trafia dziwnym zbiegiem okoliczność do jednego motelu i oni tam powoli zaczynają umierać. Ci, którzy pozostali przy życiu poszukują zabójcy... ale nie wszystko jest takie jak się wydaję. I ta sama prośba co wcześniej

Konto usunięte: Tożsamość - świetny. Kilka osób trafia dziwnym zbiegiem okoliczność do jednego motelu i oni tam powoli zaczynają umierać. Ci, którzy pozostali przy życiu poszukują zabójcy... ale nie wszystko jest takie jak się wydaję. I ta sama prośba co wcześniej
Ręka Boga, Lęk Pierwotny, Łowcy Umysłów - wszystkie genialne.
The Killing Room, Battle Royale (podobny motyw do Igrzysk Śmierci, nawet posądzali autorkę książki o plagiat) - trochę gorsze, ale warto obejrzeć.
Z 10 razy włączałam Łowców umysłów i nigdy nawet minuty nie obejrzałam. 
Doubt. Z 2008, katolicka szkoła (
) ksiądz, chłopiec i zakonnica.. ;)
Purpurowe rzeki. Lubię francuskie filmy i coraz bardziej lubię Jeana Reno, choć ten film już oglądałam to miło było sobie przypomnieć, fajny thriller, czasami wywołujący uśmiech. W domu obejrzę drugą część bo jest podobno. ;-)

Doubt. Z 2008, katolicka szkoła (
) ksiądz, chłopiec i zakonnica.. ;) Purpurowe rzeki. Lubię francuskie filmy i coraz bardziej lubię Jeana Reno, choć ten film już oglądałam to miło było sobie przypomnieć, fajny thriller, czasami wywołujący uśmiech. W domu obejrzę drugą część bo jest podobno. ;-)
...I, ze cie nie opuszcze - zapowiadal sie ciekawiej, niz jest w rzeczywistosci... zawiodlam sie
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)

podbijam
kurde, w zeszłym roku widziałam świetny film ale nie pamiętam tytułu. była jakaś niby sekta gdzie porywali nastolatków których później zabijali. później zabarykadowali się w domu, pojawiło się FBI (?) i zaczęła się walka...
później Wam podam tytuł
Mam!!!!!!!!!!! Red State http://www.filmweb.pl/film/Czerwony+stan-2011-426140
zajebiście mi się podobał.
zajebiście mi się podobał.
"Najpierw strzelam potem zwiedzaj"
Dość fajny klimat ma. Nie porwał mnie zbytnio, ale ogląda się go całkiem przyjemnie.
Dość fajny klimat ma. Nie porwał mnie zbytnio, ale ogląda się go całkiem przyjemnie.

;-D