Reputacja: -1 |
BluzgometrTM: 22
PsychoKiller
18 января 2011
Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis "Sexologic Coitalexamination To Bisexual Fat Fornication With An Anorexic Lesbian, Both With Clit Orgasmic Vaginal & Pleasure Dispareuniavesselcongetion"
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
tibauld
18 января 2011
PsychoKiller: "Sexologic Coitalexamination To Bisexual Fat Fornication With An Anorexic Lesbian, Both With Clit Orgasmic Vaginal & Pleasure Dispareuniavesselcongetion
Wszyscy zdrowi w domu?
Reflection Eternal - Get Loose feat. Chester French
ank490210
18 января 2011
PsychoKiller: Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis "Sexologic Coitalexamination To Bisexual Fat Fornication With An Anorexic Lesbian, Both With Clit Orgasmic Vaginal & Pleasure Dispareuniavesselcongetion"
Reputacja: -1 |
BluzgometrTM: 22
PsychoKiller
18 января 2011
Konto usunięte: Jakbyś, to ja bym też to sobie nie zapomniał Myślałem, że wystarczy kichnięcie a tu takie cuda
No przeciez nie bede na Ciebie kichal - jakby to wygladalo A zreszta ja malo kicham i zawsze zatykam nos
Konto usunięte: szybko :)
rano ciężko, później się poprawiło :)
chociaż jeszcze się nie skończył.
chętnie zapytałabym jak Tobie, ale musze uciekać .
Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis "Uroporfironogenodescarboxilandome Y Pustulandome Con Tu Anorgasmita Exaclorobencenosisticarial Sexo Traumatizante"
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
tibauld
18 января 2011
Konto usunięte: Biedactwo,a nie jesteś? :(
Lekko przeziębiony
PsychoKiller: No przeciez nie bede na Ciebie kichal - jakby to wygladalo A zreszta ja malo kicham i zawsze zatykam nos