Konto usunięte: Nie przeszkadza mi twoj nastroj, prawde mowiac zlewam na niego.FOrum jest od tego, zeby sie zapytac czy jest taka ksiazka i to zrobilem.
A zwiazek z tematem sobie znajdz gdzie jest temat szeroko ogolny o ksiazkach.
ok, udzielasz się w dziale "Kultura" zakladasz temat "Książka" - więc raz -> piewrasze wrażenie - jesteś osoba oczytana, a więc niegłupią, a skoro niegłupią to powinieneś wiedzieć że jaki temat takie posty - a temat powinien niejako traktowac oględnie problem, sprawę, nawet pomimo tego że pierwszy post wyświetla się na każdej stronie tematu i można "dokończyć" swoją sugestię tematu "o co mi chodzi".
Ja mam prawo po prostu w taki sposób traktować ten temat i widzieć związek pisząc o Kingu, Szestowie i innych autorach książek bądź książkach.
Nie buszuję po fotce i nie odgrzebuję tematow sprzed 13 dni itd. jest temat jaki mnie interesuje i nie jest zablokowany to w nim się udzielam, po co więc mi szukać. Jeżeli uważasz że ja ci "zmieniam" temat to załóż jakiś typu "proroczy sen o książce" albo coś.
Wybacz jeżeli się unoszę, ale i tak "zlewasz to", mam nadzieję ze nie należysz do sekty no future oraz buntuj się i walcz więc nie bierz prywatnie :P
A wracając do TEMATU, biorę się za Agathe Christie "Noc i ciemność"