J uwielbiam Sisco Polo,a wy. Jaką muzykę lubicie najbardziej i jaka muzyka jest teraz na topie.
lista tematów
Jaka muzyka jest na topie,a jaką my lubimy strona 1 z 2
Ja kocham Techno , Hardstyle tylko nigdy nie mogę w domu słuchać bo za 2 min sąsiad już jest u mnie w domu.
portaloczat - Nawiązuj nowe znajomości...
Hovik: Ja kocham Techno , Hardstyle tylko nigdy nie mogę w domu słuchać bo za 2 min sąsiad już jest u mnie w domu.
Słuchać możesz i tego nikt Ci nie zabroni, ale musisz respektować sąsiadów czyli nie słuchać głośno ani z mocnym basem. Niby w dzien cisza nocna nie obowiazuje, aczkolwiek słuchanie głośnej muzyki w dzien ktora przeszkadza sasiadom jest to wykroczenie. Wiem, bo sama juz to przerabialam. :)
A najlepszy komentarz policjanta brzmiał "jak chcesz słuchać głośno muzyki to na sluchawkach".
No i na plus, że nie mozesz zostać ukarany jeśli policjanci badz straż miejska sami tej muzyki nie słyszeli.
Ooo ja również w tej muzyce!!!!
Ahh ja też nie słucham głośno bo mieszkam w bloku z Niemcami i jak będzie komuś przeszkadzał taka to może Hitlerowiec zapukać do drzwi. Ale słucham sobie na słuchawkach.
Ahh ja też nie słucham głośno bo mieszkam w bloku z Niemcami i jak będzie komuś przeszkadzał taka to może Hitlerowiec zapukać do drzwi. Ale słucham sobie na słuchawkach.
HardStyle
Owad: Hovik: , HardstyleOoo ja również w tej muzyce!!!!Hovik: tylko nigdy nie mogę w domu słuchać bo za 2 min sąsiad już jest u mnie w domu.Ahh ja też nie słucham głośno bo mieszkam w bloku z Niemcami i jak będzie komuś przeszkadzał taka to może Hitlerowiec zapukać do drzwi. Ale słucham sobie na słuchawkach.
O to widzę że mamy ten sam problem :D Ale ja praktycznie teraz się przeprowadzam obok w DE to będę mógł już ciupać śmiało ponieważ pode mną już nikt nie mieszka więc będzie grubo :P
Owad: Hovik: Ale ja praktycznie teraz się przeprowadzam obok w DE to będę mógł już ciupać śmiało ponieważ pode mną już nikt nie mieszka więc będzie grubo :P
Ja mam tylko okazje posłuchać bardzo głośno HS w PL jak jestem na Urlopie, mieszkam na wsi a sąsiedzi mieszkają po 30 metrów o mojego Domu :)
Ja w PL nie mam praktycznie nic xD ze sprzętu teraz co byłem tydzień na urlopie w polsce to kupiłem sobie laptopa i głośniki komputerowe a wszystko zabrałem do DE bo i tak praktycznie w Pl jetem 2 razy do roku bo za daleko mam żeby jeździć w tą i nazat ;P
A tak ogólnie to gdzie wyemitowałeś ?