ZdejmujMajtkiKotq
ZdejmujMajtkiKotq
  3 grudnia 2013 (pierwszy post)

Pomocy!! Wczoraj na imprezie w klubie wkręciła mi się zajebista nutka; ... i'm gone now albo i'm gone down czy coś takiego i potem jest uuuuu i dalej coś leci. Ktoś zna ? !

codecalm86
codecalm86
  4 grudnia 2013

Chyba jest opóźniony umysłowo, biedaczek. Wiedz ze jestem z tobą, mam chomika który ma ten sam problem, wiem co musi czuć twoja rodzina.

Arvena
Arvena
  4 grudnia 2013

Cześć :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Pomocy!! Wczoraj na imprezie w klubie wkręciła mi się zajebista nutka; ... i'm gone now albo i'm gone down czy coś takiego i potem jest uuuuu i dalej coś leci. Ktoś zna ? !

W sumie nie wiem o jaki utwór Panu chodzi d83dde13 nie słucham muzyki klubowej ;) Bynajmniej ten post raczej pasuje do tematu http://www.fotka.pl/forum/muzyka/772168,Szukam_utworutekstup
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba jest opóźniony umysłowo, biedaczek. Wiedz ze jestem z tobą, mam chomika który ma ten sam problem, wiem co musi czuć twoja rodzina.

Zachowaj hejty dla siebie bo ani to nie jest śmieszne ani nie na miejscu :)
codecalm86
codecalm86
  4 grudnia 2013
Arvena
Arvena: Zachowaj hejty dla siebie bo ani to nie jest śmieszne ani nie na miejscu :)

To nie hejty, to troska!
Abs6lwent
Abs6lwent
  5 grudnia 2013

ojjj chłopaku szukaj a znajdziesz polecam yt lub google ... -.-

codecalm86
codecalm86
  5 grudnia 2013

Autor tematu napisał do mnie PW, przekazałem mu gorące wyrazy współczucia i usunął konto.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.