Ulubione Kawałki ?
Linkin Park strona 1 z 2
In the end one step closer my december body crumbles and one lost in the echo ale ogółem wszystkie kawałki LP są mega *.*
jeśli chodzi o linkinów to nie mają ani jednej piosenki która jest słaba, pierwszą jaką zobaczyłam i usłyszałam to breaking the habitt ten teledysk=cód miód, cudowny moment gdy po raz pierwszy słyszysz piosenki swojego życia i wspominasz te czasy ahh^ ^
zgadzam się z tym, że słabej piosenki to oni nie mają :))
Najbardziej lubię "Forgotten" i " Place for my head"
Linkin Park kocham mocno, chyba najbardziej z wszystkich zespołów które uwielbiam. Ogólnie mają bardzo mało kiepskich kawalków, których nie da się słuchać.
Jeżeli bym miała wybierać ulubione to chyba : Crawling, ponieważ to była pierwsza ich piosenka, którą usłyszałam. Dalej In The End i From The Inside, ponieważ świetnie mi sie je wydziera w samochodzie podczas jazdy.
Oczywiście wolę starsze kawałki LP, ostatnio gdzieś usłyszałam ich najnowszy i kurdę nie tędy droga no ! ;D
A i do dziś nie mogę przeżyć tego że nie byłam w Wawie na koncercie rok temu, jeżeli nie uda mi sie ich zobaczyć na żywo to nigdy sobie nie wybaczę, że straciłam taką okazję.