SIEMANKO TROCHE JUZ STARY JESTEM MAM 27 LAT ALE PAMIETAM ZE JAK CHODZILEM DO 7 KLASY PODSTAWOWKI OBCIACHEM BYLO SLUCHAC DISCO POLO KOJARZYLO SIE TO Z WIESNIACTWEM A DZIS PATRZE NA PROFILE I MLODE DZIEWCZYNY TEGO SLUCHAJA CZY TO JUZ KONIEC SWIATA JAK MOZNA TO SLUCHAC LUBIE ROZNE GATUNKI ALE NIGDY NIEZROZUMIEM DISCO-WIOSKI I TE TEKSTY TAK PROSTE JAK MOJ KOLEGA W SPODNIACH
DISCO POLO strona 1 z 2
nie wiem, ja staram sie nie oceniac ludzi po tym czego sluchają. Aczkolwiek dobijające jest to ze teraz co drugi jara sie tym czyms pt.: "ona tu jest i tanczy".(przynajmniej u mnie na uczelni i w akademiku)
No ale jak kazdy 'one hit wonder' na to gówno tez przyjdzie pora ze kazdy zapomni, malo tego potem nie bedzie zapewne sie przyznawal do sluchania tego gówna jesli bedzie o tym wzmianka:)
Pozdrawiam.
27 i czujesz się staro, ciekawe co powiesz jak będziesz miał 80:)
Z disco jest tak, ze ktos kto lubi niech słucha, mi sie disco kojarzy tylko z weselami i niechaj tak zostanie.
Ja powiem tak ja tam do tej muzyki nic nie mam kazdy słucha. tego co mu się podoba. Ale dziwne jest to, ze jak jest na imprezie czy weselu to wszyscy przy tej muzyce każdy się dobrze bawi mało tego każdy zna tekst na pamięć mimo tego że potem mówi ,że ta muzyka jest dla wieśniaków .
bo to muzyka dla idiotów a w gorzole na weselach nikt nie ma mózgu i tylko takie przesłanki docierają. Proste
Co prawda to prawda. Podobna sytuacja. Przytstanek woodstock Kostrzyn na scene wchodzi jakiś koleś we fraku i dusi z siebie arie operowe nikt nie miał nic do niego nawet dostał oklaski. Tysiące ludzi śpiewało razem z nim ja też bym może śpiewał ale kac morderca mnie dopadł i łeb pękał.
kazdy lubi to co chce u mnie czesto sluchaja disco polo nic nie mam przeciwko wole disco polo posluchac niz jakiegos metalu
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."